Skúsenosti s prestupom z gymnázia na umeleckú školu
Ahojte, nájde sa tu niekto kto má skúsenosti s prestupom z gymnázia na strednú umeleckú školu? Ak hej, kedy ste prestupovali? Bol problém prestúpiť? Ako prebiehalo prijatie ( talentovky?) ? Oplatilo sa vám to? Ste tam spokojnejší ako na gympli?
Moja dcera prestupila z 8r gymnázia na umelecku, v 6. rocniku (2.r strednej). Zmaturovala vyborne, nevzali ju na VS umeleckeho zamerania a to naozaj od utleho detstva iba kresli. Dnes lutuje ten prestup na umelecku, ze si zuzila moznosti vyberu VS.
Ahoj ako ste dopadli, aj my chceme riešiť prestup z bilingválneho gymnázia na umeleckú
Ahoj ako ste dopadli, aj my chceme riešiť prestup z bilingválneho gymnázia na umeleckú
@scandya dobrý deň, zostala som na gympli...nie som si istá či umeleckým smerom chcem ísť na sto percent aj v budúcnosti ( + problémy s prestupom na danú školu) . Dosť závisí kam konkrétne na akú umeleckú chcete prestúpiť. Každopádne držím vám palce 🙂.

Moj brat, už to má za sebou. Odchádzal jak degeš zo 6 ročníka 8 ročného gymnázia... Šiel na konzervatorium, spravil talentovky a úplne spokojne si vyštudoval čo chcel. Uplatnenie lepšie ako s gymnáziom. Potom robil ešte aj VŠ a robí dodnes.