icon

Skúsenosti s prestupom z gymnázia na umeleckú školu

15. jan 2025

Ahojte, nájde sa tu niekto kto má skúsenosti s prestupom z gymnázia na strednú umeleckú školu? Ak hej, kedy ste prestupovali? Bol problém prestúpiť? Ako prebiehalo prijatie ( talentovky?) ? Oplatilo sa vám to? Ste tam spokojnejší ako na gympli?

thirstymonk
15. jan 2025

Moj brat, už to má za sebou. Odchádzal jak degeš zo 6 ročníka 8 ročného gymnázia... Šiel na konzervatorium, spravil talentovky a úplne spokojne si vyštudoval čo chcel. Uplatnenie lepšie ako s gymnáziom. Potom robil ešte aj VŠ a robí dodnes.

romanovic
15. jan 2025

Moja dcera prestupila z 8r gymnázia na umelecku, v 6. rocniku (2.r strednej). Zmaturovala vyborne, nevzali ju na VS umeleckeho zamerania a to naozaj od utleho detstva iba kresli. Dnes lutuje ten prestup na umelecku, ze si zuzila moznosti vyberu VS.

scandya
19. apr 2025

Ahoj ako ste dopadli, aj my chceme riešiť prestup z bilingválneho gymnázia na umeleckú

autor
23. apr 2025
@scandya

Ahoj ako ste dopadli, aj my chceme riešiť prestup z bilingválneho gymnázia na umeleckú

@scandya dobrý deň, zostala som na gympli...nie som si istá či umeleckým smerom chcem ísť na sto percent aj v budúcnosti ( + problémy s prestupom na danú školu) . Dosť závisí kam konkrétne na akú umeleckú chcete prestúpiť. Každopádne držím vám palce 🙂.