Stredná športová škola
Dobrý , chcel by som sa opýtať na túto danú školu . Čítam o nej , že je vlastne športové gymnázium ale s ďalšími odbormi . Mal by som o ňu aj zaujem , ale potrebujem poradiť . Celkovo na šport som talent , ale nemám konkrétny . Najviac by som chcel pokračovať vo futbale , ale neviem či s profesionálnymi ambíciami . Chcel by som sa v ňom zlepšiť skrátka a odbor športový manažment znie dobre. Len berú na túto školu aj začiatočníkov v danom športe alebo len skúsených a štúdium je druhoradé . Poprípade uplatnenie len zo štúdiom bez športu. Ďakujem .
@luciq1 hej hej, asi nezoberú, ale už ani nechcem. Možno dám nejaký podnet. Ťažko povedať ako to hodnotia, ale už sa môžeme na to vykašľať.
@renatnicka no je mi to ľúto...
@dm1 tak písala som riaditeľke podnet na prešetrenie ako sa takéto niečo môže stať. Že nech si nemyslia že budem držať hubu.
spravne ked tak treba sa minimalne ozvat lebo je to ozaj divne proste taka vec sa nesmie stavat a ked tak nech ukazu dokaz ved sa tam hadam aspon podpisovali alebo nieco. Aj tak nechapem ako ho mohli hodnotit pod inym cislom ked to cislo mal pri celom preskusani pri sebe nie? ved v pdostate vacsina bodov je za tie fyzicke a to maju na naramku to cislo nie? By som si vyziadala presne za aku cast mal kolko bodov
@renatnicka tak držím palce...som ,zvedavá co vybavíte,,,daj vedieť
@luciq1 prišla odpoveď od riaditeľky, že ich to mrzí že sa stala administratívna chyba a opravili to vo výsledkovej listine. Rozhodnutie o neprijatí je právoplatné. Už neriešim, všetko je tak ako má byť. Držme si palce na ďalších prijímačkách.🙏
@renatnicka hmm teda to je vyjadrenie... Každopádne držím palce na ďalších prijímačkách
@renatnicka to má teda mrzí,,,ale tiež som toho názoru že je to tak ako to má byť ...veľa šťastia.
@luciq1 prišla odpoveď od riaditeľky, že ich to mrzí že sa stala administratívna chyba a opravili to vo výsledkovej listine. Rozhodnutie o neprijatí je právoplatné. Už neriešim, všetko je tak ako má byť. Držme si palce na ďalších prijímačkách.🙏
@luciq1
@renatnicka
Ahojte, aj som zabudla pozriet dlho sem co a ako sa vam dari s chalanmi.
No ja ziiiiiram.....akoze toto je nonsens aby dieta hodnotili pod inym cislom? Nechapem ako sa to da.
Ale vidim ze tie zhnusene dojmy som nemala len ja ako precitlivela matka. Baby budte radi ze sa tam ani nedostali. Ktovie co by ich cele 4 roky cakalo. Uz toto vela napovie. Moj syn nechce ani pocut o tejto skole a celkovo negativne spomina na talentove skusky.
My ked sme toto vsetko riesili ja som v tom case sa snazila pozistovat vsetko ci na fb googli koniku aj na youtube. A vyhrabala som veru nepekne veci o skole ako protekcia tam vladne a pani riaditelka tym zije 🫣
Dufam ze sa chalani dostali na lepsie skoly a budu spokojni. A vo futbale im to este natru 🤣🤣

@luciq1 ja by som sa práveže odvolala isto a riešila to veď to číslo im zostávalo takže vie dokázať aké mal a aj vidí vo výsledkoch či spravilo to číslo alebo nie. Žiadne také že to nedokáže. Aj keby sa rozhodli po tomto tam neísť tak isto by som to riešila má číslo, tak ho nemohli hodnotiť pod iným predsa!