Sú učitelia na opravnej maturitnej skúške prísni?
@kkttkk povedala by som, ze nie inak ako na beznu skusku.
Jednak ta chcu uz “prehodit cez ten plot”, ale zas nepojdu pod uroven, aby to dali i tomu, kto tam pride s minimom vedomosti v nadeji, ze vsak ho nechaju prejst, aby mali pokoj.
Do septembra daleko, to sa doucis, ak budes chciet. Aj doucujuceho si najdes na vysvetlenie veci, co neovladas.
@thirstymonk Toto sme sa učili na 1. stupni v ZŠ. 😅
a uz mas vysledky, ked vies ze pojdes na opravnu?
Mimochodom, ucitelia nemaju dovod byt/nebyt prisni. Bud vies alebo nevies.
@cookie29 No napriklad u nas na fyzike typek nevedel charakterizovať elektricky prud. Zapotil, že elektrony. A vyviazol s trojkou, lebo sa s nim nikomu nechcelo zaondievať sa... Pritom toto je taky zaklad, že ja by som mu rovno dal päťku a prišiel by v auguste na opravne. Čiže zavisi to od učiteľov, od nalady atď.
@thirstymonk opravna maturita je v septembri
@kkttkk tak ja sa priznám že som robila opravnú z angličtiny. Ale len kvôli tomu že som si vybrala tému o ktorej som nevedela nič povedať ani po slovenský nieto ešte anglicky a nestačilo im proste že som povedala že o tejto téme nič neviem. Potom na opravnej som si už vybrala ľahkú tému. Skúšali má úplne iný ako na maturite a hlavne je že som niečo hovorila a nebola ticho. Reagovala na otázky a bola vynaliezava.

A co my pozname tvojich ucitelov? + ak je to slovencina, douc sa nominativ pluralu, hanba, ze to maturant nevie