icon

Syn má v mobile nahé fotky. Ako reagovať?

31. okt 2023

Dobrý deň matky 15 ročných dievčat a chlapcov poprosím o Váš názor. Syn 15 ročný žiak sš kde v mobile má od svojej spolužiačky, ktorú pozná 2 týždne nahé fotky posiela mu akty atď pikantné veci. Syn je z nej hotový zaľúbený láka ho na sex. Som zhrozená jednak s toho , že
to dievča má už druhý vzťah prvý jej nevyšiel chcela si podrezať žily rodičia vraj ju chceli dať na psychiatriu. Syn sa mi s tým zdôveril. Je to normálne vraj toto robia všetky dievčatá do mesiaca poposielaju nahé fotky akty. Neviem čo s tým? Ako postupovať ?Nechcem aby mal takýto vzťah ale som rada, že sa mi s tým zdôveril...

Strana
z4
reanda
31. okt 2023

@vevesh jasne, ze ma.. aj s mozgovou, aj s dusevnou.. a ja som tiez bola dieta a dokonca si to aj pamatam

belbel
31. okt 2023

@lucilaines 👏🏻👏🏻👏🏻

rachel36a
31. okt 2023

@minenkak to vysvetlenie ako si napisala... ma sa za co hanbit...

minenkak
31. okt 2023

@rachel36a ale ja viem čo myslíš, ja som ťa nechcela o ničom presvedčať

medda_beda
31. okt 2023

@negymama V 15 som si s rovesníkmi tiež nerozumela a nezmenilo sa to nikdy.To nie je dobou ani vekom, ale povahou človeka a tá sa zmeniť nedá.
Aj manžela mám staršieho nakoniec.
A tak isto to mala aj spolužiačka.Tá už v 18 rozmýšľala nad dieťaťom.

medda_beda
1. nov 2023

@wwpela To čo opisuješ sa dialo aj keď som mala 15 ja.A to už je zopár rokov dozadu.

lapersefona
15. nov 2023

@avicii18 no doba z nich to urobila. Sexualizacia spolocnosti, liberalizmus vsetko je dovolene aj terajsi todicia veľa dovoľujú

Strana
z4