Syn neprešiel na komisionálkach
dobry podvecer ked syn neprisiel na komisionalky a skola bola o tom informovana emailom, pretoze zo sukromnych dovodov tak automaticky prepadava?
@autorka je možné, že mu dajú náhradný termín ak by si mala ospravedlnenie od lekára, inak pochybujem a aj s tým ospravedlnením to nemusí byť moc pravdepodobné. Ale možné je všetko, mala si kontaktovať školu, veď predsa dnes už je druhý deň školy, kde bol? chceš povedať, že nenastúpil? a komisionálky riešiš dnes 6. 9.? veď predsa ste sa mali dohodnúť na ďalšom postupe v deň, kedy ste im oznámili, že nepríde.
Aj keby mal 39 teplotu by som ho tam dovliekla. Dnes ste sa zobudili?
Komisionalky? Tie sa robia, ked nesuhlasis so znamkou. Asi mas na mysli reparat....
@moni73 nie, o komisionálnych skúškach rozhoduje riaditeľ školy a môžu byť vykonané z dôvodu ako napríklad nedostatočný počet hodín alebo známka nedostatočná ale ani v jednom prípade nie je riaditeľ školy povinný žiaka pripustiť ku skúškam.
@cocolino234 neodpisovali a nezdvihali telefon, boli tam vazne rodinne problemy. Mail mali zaslaný 3x. Chcela som len vedieť či rovno prepadol ked tam neprisiel?
@autorka čítala som smernicu ale každá škola ju má individuálnu, konkrétne tu platí, že ak sa žiak nedostaví na komisionálnu skúšku najneskôr v deň jej uskutočnenia a neupovedomí školu s dôvodným ospravedlnením, žiak bude z daného predmetu hodnotený známkou nedostatočnou. Prečítaj si to na vašej stránke školy.
Vy ste podľa mňa mohli mať príležitosť školu osobne navštíviť a riešiť to už dávno, vzhľadom na to, že dnes je už 6. 9. a komisionálne skúšky sa vykonávajú minimálne o niekoľko dní skôr, čo asi budú brať do úvahy. Tel. č. na triednu určite máte, nemyslím si, že niekto dnes 24 hodín nedvíha telefón ale možné to je. Ak ste do dnešného dňa nemali žiadny kontakt so školou, tak si myslím, že určite prepadol ale stále je možné, že ak sa so školou spojíte, tak by prihliadli na situáciu, tak to nezanedbajte. Tiež si nemôžeš byť istá tým, čo hovorím, môžu mať úplne iné postupy.

tak toto si odkomunikuj s vedením školy a nie s používateľkami na MK...