icon

Syn si chce dať náušnice

svetlana89
Včera o 20:30

Môj syn (17,5) dnes ráno prišiel za mnou s návrhom že by si chcel dať náušnice. Bola som v šoku a vôbec neviem či mu to mam dovoliť, prosím poraďte mi.

Strana
z2
anonym_59a031
Včera o 20:32

@svetlana89 uplne v pohode, moj vnuk mal v 16tich prepichnuty aj nos a obocie

althejka
Včera o 20:32

@svetlana89 ja by som povedala ze pol roka do osemnastky,nech si potom da co chce. 🙂 A mozno ho to dovtedy aj prejde .

domkakvet
Včera o 20:35

@svetlana89 nosia to aj mladsi, nevidim na tom nic zle.

anonym_733b44
Včera o 20:38

Syn 17r ma tiez ale iba 1,nie na oboch.Tiez sme s tym boli v pohode lebo aj muz ma len 1 nausnicu.

anonym_6f6ea9
Včera o 20:38

som chcela syna nahovoriť aby si dal - nepodarilo sa mi.
prečo by nemohol mať?

pr85
Včera o 20:39

@svetlana89 za mňa nie, náušnice sú pre ženy. Ak by chcel bradu alebo fúzy, nemám problém.

amdornik
Včera o 20:40

@svetlana89 čo by si urobila, keby si ty dala dcére po narodení náušnice a tá by vyhlásila vo veku povedzme 14 rokov, že ich nosiť nechce? že už nikdy náušnice nechce?
a k synovi... náušnica je niečo, čo keď ho povedzme "prejde", tak má dierka šancu zarásť a nejaké známky nosenia vidieť nebude (ak to bude potrebovať odstrániť napríklad kvôli práci), nie je to tetovanie. za mňa v tomto veku v pohode.... lepšie ako sedieť v krčme alebo spínať ruky v kostole 🙂

svetlana89
autor
Včera o 20:41
@pr85

@svetlana89 za mňa nie, náušnice sú pre ženy. Ak by chcel bradu alebo fúzy, nemám problém.

@pr85 pre ženy? Podľa mňa to pohlavie nemá a aj keby malo, to nevidím ako dôvod to zakazovať.

anonym_6936d6
Včera o 20:41

Pekne, ze za tebou pride takmer dospelý sym a pyta si povolenie.
Za mna nech ide do toho, je to jeho telo a su to len náušnice

cyneric
Včera o 20:42

Prečo by nemohol mať náušnice? Náušnice sú pre každého kto chce mať náušnice, rovnako ako tetovanie, štýl obliekania a pod. Iba nech si nezabudne kúpiť niečo na dezinfekciu, koloidné striebro je celkom fajn - aj keď drahšie.

svetlana89
autor
Včera o 20:43
@amdornik

@svetlana89 čo by si urobila, keby si ty dala dcére po narodení náušnice a tá by vyhlásila vo veku povedzme 14 rokov, že ich nosiť nechce? že už nikdy náušnice nechce?
a k synovi... náušnica je niečo, čo keď ho povedzme "prejde", tak má dierka šancu zarásť a nejaké známky nosenia vidieť nebude (ak to bude potrebovať odstrániť napríklad kvôli práci), nie je to tetovanie. za mňa v tomto veku v pohode.... lepšie ako sedieť v krčme alebo spínať ruky v kostole 🙂

@amdornik dcéru nemám a keby mam tak jej neplánujem modifikovať telo bez jej súhlasu.

pribinak
Včera o 20:43

Normálne mu dovol. Je super, že hoci má pomaly 18 rokov tak ešte prišiel za tebou. Veď keď už nebude chcieť tak si dietky nechá zarásť

anonym_7fbcdd
Včera o 20:44

Ja som asi stara ale zamna nie. Nausnice vzdy patrili zenam a tak by to malo byt. Chlap ma byt chlapom.

sisa_s
Včera o 20:48

Zbytocne odpovedate, dnes zalozeny profil, stiahnuta fotka

svetlana89
autor
Včera o 20:48
@anonym_7fbcdd

Ja som asi stara ale zamna nie. Nausnice vzdy patrili zenam a tak by to malo byt. Chlap ma byt chlapom.

@anonym_7fbcdd prečo patria len ženám?

anonym_7fbcdd
Včera o 20:51

Co chces pocut? Proste nausnice su zenska zalezitost. Bodka. Ak chce byt zena nech si da.

svetlana89
autor
Včera o 20:54
@sisa_s

Zbytocne odpovedate, dnes zalozeny profil, stiahnuta fotka

@sisa_s ja som v skutočnosti ten syn. Bojím sa to spýtať rodičov lebo sa bojím ako budú reagovať tak mi napadlo ze sa spýtam tu.

anonym_7fbcdd
Včera o 20:56
@svetlana89

@sisa_s ja som v skutočnosti ten syn. Bojím sa to spýtať rodičov lebo sa bojím ako budú reagovať tak mi napadlo ze sa spýtam tu.

@svetlana89 tak este par dni vydrz,koncia uz prazdniny,bude dobre.

cyberk
Včera o 21:02

Si teply? Tak si daj, mne sa to nepaci na chlapcoch… ani chlapoch 🤮

anonym_492c24
Včera o 21:04

neviem, aky mate vztah, ked sa bojis spytat, ved je to len nausnica. ale tak ty vies, aki su vasi. napr. ja ked som v 15r chcela druhu dierku v uchu, riesila som to s mamou, oco bol proti, ale ona ho spracovala. a na chlapoch sa mi to celkom paci, nepride mi to vobec "teple". ale tu zas dostanes komenty od ludi, ktori nevystrcili patu z rodnej dediny, vies 🙂

svetlana89
autor
Včera o 21:10
@cyberk

Si teply? Tak si daj, mne sa to nepaci na chlapcoch… ani chlapoch 🤮

@cyberk nie, náušnice = gay?

jesenzima
Včera o 21:12

@svetlana89 dovoľ, sú to len náušnice

dzulli1980
Včera o 21:24

Za mňa to nie je v poriadku ... ja som stará škola ... aj za mojich mladých čias boli chalani, ktorí mali náušnice, mne to nepríde OK ... aj si sa syna opýtala, prečo? ... možno len frajerina ... ja neviem ... zrovna dnes som bola v HaM a tam mladý chalan za pokladňou nalakované nechty ... och, mne toto nepríde OK ... strašne týmto mladým chlapcom chýba vojenčina ... ale to je môj názor, Ty si jeho mama, najlepšie vieš, poznáš si ho ...

olimuc
Včera o 21:29

Zalezi na tom ake nausnice a kolko … napr z tunelov by som ako rodic nadsena nebola. Otrasne vytahane ucho a potom platit za plastiku, ked zo pojde prec 🤯 male diamanty styl CR alebo Beckham … v pohode. Ked ta to omrzi, zarastie.

pralinka25
Včera o 21:44

su to len nausnice. kopec metalovych a rockovch spevakov ich nosi. nie su tepli. a aj keby boli no a co.
ja som sice dievca ale nepytala som sa nasich na to ci si mozem dat spravit dalsie. mam 6 nausnic a vsetky som si spravila sama ked som mala 14. mam aj tetovanie ani na to som sa nepytala. mala som 17 ale je na mieste na ktorom ho nie je vidno len tak.
za mna su nausnice ok aj na chalanoch. v mojom mladi ich bolo vela. teraz neviem. nejako to nesledujem.
mam syna 15 a nemala by som s tym problem. jeho zivot jeho telo. ale tak rodicia sme rozni.

pralinka25
Včera o 21:45
@dzulli1980

Za mňa to nie je v poriadku ... ja som stará škola ... aj za mojich mladých čias boli chalani, ktorí mali náušnice, mne to nepríde OK ... aj si sa syna opýtala, prečo? ... možno len frajerina ... ja neviem ... zrovna dnes som bola v HaM a tam mladý chalan za pokladňou nalakované nechty ... och, mne toto nepríde OK ... strašne týmto mladým chlapcom chýba vojenčina ... ale to je môj názor, Ty si jeho mama, najlepšie vieš, poznáš si ho ...

@dzulli1980 aaaale prosim ta. ja si pamatam ze aj v mojom mladi boli chalani s nausnicami, dlhymi vlasmi, nakakovanymi nechtami - neboli tepli a v tom case este bola aj ta pridrbana vojencina.

anonym_e45301
Včera o 21:51

@svetlana89 Čoooo? Ja,že malý..😂😂

anonym_7fbcdd
Včera o 21:54
@pralinka25

@dzulli1980 aaaale prosim ta. ja si pamatam ze aj v mojom mladi boli chalani s nausnicami, dlhymi vlasmi, nakakovanymi nechtami - neboli tepli a v tom case este bola aj ta pridrbana vojencina.

@pralinka25 vela veci to chlalanom dalo. Vojencina myslim. Teraz toto co vyrasta je fakt cisty grc. Totalne babiky co si nevedia ani sopel utriet. Vie si to dat akurat na seba handry nacechrat vlasy a robit velkeho machra. Ved tatko da auto a vsetko niekto vybavi.

dzulli1980
Včera o 22:01
@pralinka25

Áno, mladí muži potrebujú vojenčinu ... toto, čo je dnes, česť výnimkám, je "zvláštne" ... neviem, či je to chyba materí, či koho ... desím sa toho, čo moja dcéra domov privedie.
@pralinka25

jozef1890
Včera o 22:08
@anonym_7fbcdd

@pralinka25 vela veci to chlalanom dalo. Vojencina myslim. Teraz toto co vyrasta je fakt cisty grc. Totalne babiky co si nevedia ani sopel utriet. Vie si to dat akurat na seba handry nacechrat vlasy a robit velkeho machra. Ved tatko da auto a vsetko niekto vybavi.

@anonym_7fbcdd Veľmi správne, chýba im tá vojenčina, a s tými náušnicami vyzerajú ako prihriaty už nech si aj nalakuje nechty a je to dokonale. Od dobroty už nevedia čo so sebou. Jednoznačne náušnice sú pre dievčatá a ženy na ženách je to pekné. Chlap má byť chlapom. Za mňa tiež nie.

Strana
z2