icon

Talentové skúšky na stredných zdravotných školách: Ako uspieť?

bebka05
1. feb 2025

Ahojte, prosím Vás vedel by mi niekto poradiť, čo je potrebné vymodelovať z plastelíny a z drôtu na SZŠ - odbor masér pri prijímačkách, aby to bolo ok? Ďakujem za poradenie.

rebi789
1. feb 2025

@bebka05 Ja som robila z drôtu kvet a z plastelíny tuším ružu a to bolo ok ale ja som pohorela na gymnastike 🤣

bebka05
autor
1. feb 2025

@rebi789 ďakujem, ten kvet musí byť asi 3d..ci to bolo úplne jedno? My mame tiež gymnastiku kotul vpred, vzad s vyskokom, umeleckými prejav, obrat o 180 Predmet bokom.. koľko to musí prosim ta trvat? V popise je, že 25 minút, sed lah 20- sak to tam dušu vyplujem, ak naozaj toľko 🤣

rebi789
1. feb 2025

@bebka05 ja som robila asi takýto, plastelina tiež 3D každý lupeň som modelovala ale to je jednoduché, drôt si zaobstaraj taký ohybný aby sa ti s nim dobre robilo (ak vam nedaju ich). Celé to telesné trvalo asi 25 min, presne rovnaku zostavu som mala aj ja a to na jedneho človeka trvalo tak pol minuty asi a tie brušáky tiež netrvali extra dlho plus plavanie sme mali.

bebka05
autor
1. feb 2025

@rebi789 my nemáme plávanie, beep test mame.. sed lah asi je, že koľko urobíš za 1 min?
Ty si kam robila prijímačky, myslím do ktorého mesta? Teraz kde študuješ, keď si písala, ze si na gymnastike pohorela...

rebi789
1. feb 2025

@bebka05 Ano počíta sa koľko urobíš za min. Ja som mala masera v TT ako plan C takže mi to nejak extra nevadilo a študovala som praktickú sestru tiež v TT. Potom som išla na výšku na odbor pôrodná asistencia. 😊

bebka05
autor
1. feb 2025

@rebi789 my sme sa aj pýtali na DOD, ale nejak nám baby nechceli konkrétne nič povedať, tak uvidím, hádam to zvládnem 🙈.. ale pekný odbor si vyštudovala, to je pekné povolanie 🥰

rebi789
1. feb 2025

@bebka05 Ďakujeeem❤️.Hej oni ani nič viac k tomu povedať nemôžu. Verím, že to zvládneš a bude ťa to baviť.🫶

bebka05
autor
1. feb 2025

@rebi789 verím, že áno, je to trochu také teraz narýchlo, bol posunutý dátum podania prihlášok, aj skúšiek a trochu také dopletene to je celé.. na škole nám hovoria, že sa budú len talentovky robiť, v pokynoch od zdravotky sú aj skúšky zo sjl a bio..
Veľmi Ti ďakujem za poradenie ❤, lebo už som začínala byť zúfalá 😁🙈

rozculena
1. feb 2025

na zdravotnú sa robia talentové skúšky?😨

bebka05
autor
1. feb 2025

@rozculena áno, na maséra. Iné odbory nie

rozculena
1. feb 2025

@bebka05 a prečo? Nečudovala by som sa,keby to bolo na nejakú umeleckú školu.......

bebka05
autor
2. feb 2025

@rozculena to modelovanie chápem, aby bolo vidieť cit v rukách, pre maséra to je dôležité.. ale tu gymnastiku 🤷🏻‍♀️, neviem prečo toto zameranie

vieraz
2. feb 2025

@bebka05 maser je fyzicky narocne povolanie, tak preto zistuju ci si pohybovo zdatna. Beru to celkovo ako obraz o tebe. Moja dcera mala beh, skok z miesta, plavanie,hod medicimbalom. O modelovani nehovorila nic. A teraz maju telesnu rovnaku ako ine odbory. ZA

hela611
4. feb 2025

@bebka05 Moja dcéra museli vymodelovať stavec, dostali ho ako predlohu, z drôtu niečo ľubovoľné... Prsteň, kvietok... Ona pohorela na gymnastike ale zachránilo ju plávanie, bola prijatá...

bebka05
autor
4. feb 2025

@hela611 ďakujem, aj mamina si myslí, že asi budeme modelovať stavec, alebo kosť.. alebo možno ružu. Tu nie je plávanie, len gymnastika, beh a lah sed..

user233
4. feb 2025

@bebka05 Ahoj ak sa môžem spýtať že, kam sa hlásiš na zdravotnú školu? Myslím do akého mesta ak to nie je moc osobné? Ďakujem krásne

hela611
6. feb 2025

@bebka05 budem Ti držať palce...ver si a dáš to

bebka05
autor
8. feb 2025

@user233 ahoj, Trnava, prečo sa pýtaš?

bebka05
autor
8. feb 2025

@hela611 ďakujem 🥰

user233
9. feb 2025

@bebka05 Len ma to zaujimalo pretože aj ja idem na prijímačky no talentové na maséra na zdravotku. Tak preto ❤️‍🩹 a ďakujem

bebka05
autor
10. feb 2025

@user233 ty kam ideš, do ktorého mesta 🙂?