Talentové skúšky na stredných zdravotných školách: Ako uspieť?
Ahojte, prosím Vás vedel by mi niekto poradiť, čo je potrebné vymodelovať z plastelíny a z drôtu na SZŠ - odbor masér pri prijímačkách, aby to bolo ok? Ďakujem za poradenie.
@rebi789 ďakujem, ten kvet musí byť asi 3d..ci to bolo úplne jedno? My mame tiež gymnastiku kotul vpred, vzad s vyskokom, umeleckými prejav, obrat o 180 Predmet bokom.. koľko to musí prosim ta trvat? V popise je, že 25 minút, sed lah 20- sak to tam dušu vyplujem, ak naozaj toľko 🤣
@bebka05 ja som robila asi takýto, plastelina tiež 3D každý lupeň som modelovala ale to je jednoduché, drôt si zaobstaraj taký ohybný aby sa ti s nim dobre robilo (ak vam nedaju ich). Celé to telesné trvalo asi 25 min, presne rovnaku zostavu som mala aj ja a to na jedneho človeka trvalo tak pol minuty asi a tie brušáky tiež netrvali extra dlho plus plavanie sme mali.
@rebi789 verím, že áno, je to trochu také teraz narýchlo, bol posunutý dátum podania prihlášok, aj skúšiek a trochu také dopletene to je celé.. na škole nám hovoria, že sa budú len talentovky robiť, v pokynoch od zdravotky sú aj skúšky zo sjl a bio..
Veľmi Ti ďakujem za poradenie ❤, lebo už som začínala byť zúfalá 😁🙈
na zdravotnú sa robia talentové skúšky?😨

@bebka05 Ja som robila z drôtu kvet a z plastelíny tuším ružu a to bolo ok ale ja som pohorela na gymnastike 🤣