icon

Talentovky z hudobno-dramatickej zložky

naduska007
19. apr 2023

Dobrý deň, idem si po radu. Syn ide na talentovkyna pedagogicku školu. Na pieseň Tri oriešky pre Popolušku majú si nacvičiť hudobno dramatickú zložku, plus adekvátny kostym k tomu.
Niejake napady??? Vopred ďakujem 😉

lamonita
19. apr 2023

Syn by sa mal pripraviť sám a vymyslieť to z vlastnej hlavy. Ma predsa preukázať svoj talent, nie?

macekovam
20. apr 2023

@naduska007 no nech je teda princ.. A nech si hľadá nevestu. V žiadnom prípade nech nie je popoluška.. A popoluška by mohol mat nejakú bábiku napríklad.

lamonita
20. apr 2023

@macekovam to je prvoplanove🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ keď dali pieseň, ktorá sa viaže k filmu, neznamená to, že to má byť etuda z toho filmu...

macekovam
20. apr 2023

@lamonita aha.. Ja som ze áno... Tak potom niečo iné vymyslite... Dcéra tiež nacvicuje zostavu ale oni majú voľný výber hudby

lamonita
20. apr 2023

@naduska007 ôk teda, skus porozmýšľať nad týmto.. nech si oblečie čierne tepláky a čierne tričko. Musí mať na sebe ale minimálne 3 vrecka. Z každého postupne nech vytiahne 3 "dary". Napr Šťastie zdravie lásku (alebo iné 3). A nech ich nejako symbolicky znazorni.

kvetinka75
20. apr 2023

ja som si vždy myslela, že na talentovkách sa má ukázať, či má dotyčná osoba na to predpoklady alebo nie. Ale asi som sa mýlila. Ale keď niekto príde niekde s niečím čo mu druhý poradil , čo bude robiť v praxi, kde bude brať nápady?

macekovam
20. apr 2023

@kvetinka75 tie talentov ký zaňho nikto neurobí... (neboj..) 15 ročne dieťa môže potrebovať pomoc.. Co je na tom zle.. Usmernenie.. Radu.. Počet uchádzačov je vysoký..

kvetinka75
21. apr 2023

@macekovam ja netuším koľko uchádzačov je a ako prebiehajú talentovky. Toto je oblasť mimo mňa, len ma trošku zarazilo, že niekto ide študovať niečo, na čo má mať predpoklady a nie ťahať ,,rozumy,, inde. Ale asi je to OK,

macekovam
21. apr 2023

@kvetinka75 ved on tam aj tak odprezentuje seba...