Teenageri a ich nočný režim
O koľkej chodia vaši teenedžeri spať a kedy chodia z bonku domov
Cez víkend (piatok,sobota) a cez prázdniny má vychádzku do 23;00.Ak je doma ovšem.
Inak sú obe deti v posteli do 21:00.
tínedžer môže mať aj dvanásť aj osemnásť, a to už je rozdiel..
Teenageri sa myslí aké veľké dieťa? Lebo je rozdiel či 14ročný alebo 17ročný...
14ročný má byť doma do zotmenia, 17ročný už bežne s mojím zvolením išiel niekam na chatu s kamarátmi, prípadne mohol prísť domov o polnoci.
Rozdiel ci ma 13 alebo 18😀
Padlo vy definovať vek dieťaťa. Lebo moja 17 ročna nechodí po nociach kade tade, včera napr sedeli na terase s priateľom do 20:30 a kedy šla spať ani srnky netušia lebo ja zaspávam skôr.. Nepotrebuje aby som ju ukladala spať
Domov okolo 21.00 , v lete neskôr, cez víkendy, prázdniny do postele okolo pol noci, a spia aj do 11.00
spať ako kedy...ak ráno stávajú do školy tak jedna slečna o 20:30 spí.
cez víkend okolo polnoci... tuším.
15 rokov
15 r. ide spať okolo 21 hod. cez víkend 22 hod.
15r.ide spat asi tak cca 22-23 ,,cez víkend neskôr,,a doma cez víkend do 22hej cez týždeň do 20tej
1) Spravene povinnosti - skola.
2) Moze ist kam chce, kedy chce, ale musi dat vediet kde je a s kym je.
3) Doma do 19:00 pripadne opat dat vediet kedy pride, kde bude s kym bude.
Mame vzajomne zdielanie polohy, takze ak chcem, vidim v mobile kde je.
Ale chodi "von" malo, mohla by kludne aj viac.
Doma zvycajne po 21:00 chodi spat (ale kludne aj skor), piatok/sobota podla situacie ale do polnoci uz vsetci vzdy spime.
17 r vonku do 22, keď ide so spolužiakmi... spávať cez víkend 23 až polno cez školu cca 22:30 spi
Skôr sa dá reagovať iba ak udáte jasne vek.Je tp dosť široký pojem.
Mám prváka na strednej.Po nociach sa netúla a vždy viem kde ide a kedy príde.Ak je dlhšie von cez víkend ,vždy si píšeme ak sa zdrží na lavičke vonku. Sú partia kamošov zo základnej a bývajú tam kde my a chodia aj k nám aj on k nim.A spávanie pfuu nik nevie 😀 Víkend polnoc určite.
V lete boli dni,že boli koncerty ak jarmoky akcie a bili sme aj my aj on sám s kamošmi tak aj dlho.

Pardon z vonku