Účesy pubertiakov

23. mar 2025

Rodičia pubertiakov, hlavne teda chlapcov. Aj ten váš sa v poslednej dobe chce strihať tak ako všetci? Je to ten klasický účes ktorý vyzerá ako brokolica :D Tolerujete mu to? Prečo sa tak chce strihať? Keď vidím patriu nládeže vonku tak všetci vyzerajú rovnako ako klony. Individualita sa vytratila u mladých.

tatiana149
23. mar 2025

@maximiliana aj u nás. Tiež mám problém z diaľky zistiť, ktorý je môj. Ešte aj oblečenie a chôdza rovnaká, postavy skoro rovnaké ...

tykat
23. mar 2025

Ucesy deciek som.nikdy neriesila (uz su dospele). Kedy sa maju vyblaznit ked nie za mlada? 😀

lllaila
23. mar 2025

Dovolím, viem, že mu to urobí nesmiernu radosť. S hentou "vifonkou" na hlave chodil pred rokom, teraz nosí "mullet" - tiež dobrá mňamka, aj alpaka bola.
Všetko oblečenie baggy. No nech 🙂 mne skôr vadí, keď tí 40+ chodia všetci od barbera s vizážou ako Ego, vlasy dohora, brada nadol = konský ksicht a skinny rifle, joj ☝👎

mandzula
23. mar 2025

Chodim do fitka, kde je plny zahon mladych brokolic, ale mne sa to paci, zda sa mi to mile. Vyzeraju sice vsetci ako jeden, ale je mi to fuk, dolezite je, ze si ich rozoznaju ich frajerky. V casoch mojej mladosti chalani nosili dlhe vlasy a, samozrejme, "stari" gulali ocami presne tak isto ako dnes.

althejka
23. mar 2025

Jasne, ucesy srandovne,ale co s tym? Ja som nosila taky ten mysi chvost v jeho veku a jediny dovod preco musel prec boli vsi 😁😁 co schytala som v skole. Celkovo nemam rada take to porovnavanie co bolo a co je teraz. Stale je nieco,stale je ina doba a stale bude

deedol
23. mar 2025

neviem, kolko mas rokov, ale za nasich cias zas chceli mat vsetky baby vlasy ako rachel z priatelov. a par rokov dozadu sa chalani strihali podla futbalistov. nemam este pubertaka doma, ale pride mi fakt prehnane riesit pri 16r, aky ma uces, ved to je jeho vec. pokial ma ciste vlasy, viac ma nezaujima.

cukroska
23. mar 2025

Nie moj nie ani náhodou. Nechce byť klon všetkých.

cukroska
23. mar 2025

Vždy lepšie jal štýl "bezdomovcov "alebo kedysi mentalisti..kluuud nech si dá.

cukroska
23. mar 2025

@mondolina su to len vlasy 😂

pasomnica
23. mar 2025

Tak toto by som vôbec neriešila. Ja nechápem, či niektorý rodičia automaticky ako sa stanú rodičmi zabúdajú, že aj oni boli takisto mladý a tiež boli taký istý, tiež v ich dobe niečo fičalo a tiež to takisto vtedy možno ich rodičia nechápali alebo im to bolo čudné, smiešne.

Akože úplne neškodný účes podla mňa a ani nie nejaký škaredý, ovela horšie účesy sa kedysi nosili, keď si predstavím 80te roky tak čistý des 😃 tie hnusné strapaté objemné trvalé, čistý horor podla mňa 😃

alexa21
24. mar 2025

@riyadh a pokoj, že? 🤣
Hlavne ze sú spokojní, páčia sa sami sebe a co je suoer, nedali sme im dovod navyše nás mat za trápne lebo sa nevyznáme co je in🤣.

matricia
24. mar 2025

Nášmu staršiemu sa to páči, že fluffy hair. Muž mu to ostrihal, že bude krajší, ale nevie sa dočkať, kedy mu to zas dorastie

riyadh
24. mar 2025

@alexa21 presne 😂aj ked mi je trapne, ked s nim idem napr k obvodnej, ale zda sa ze nik tie vlasy neriesi😂a este nosi moj pubos okuliare ale samozrejme ofina vlasy cez pol okuliarov😂Co ti poviem, uz sa nerozculujem

mija_ja
30. mar 2025

V puberte nemá cenu vôbec riešiť ich výzor. Chcú sa odlišovať alebo naopak zapadnúť, tomu si už oni rozumejú a je to tak úplne ok podľa mňa 🙂 Pokiaľ nič horšie nevyvádzajú a chcú len brokolicu ,nech majú aj 10😁

janka1011
30. mar 2025

@bronkax ha-ha, to by som si rada pozrela, ako by si mu to nedovolila, celkom to pobavilo. 16-17 roční chalani si určite dajú kecať mame do účesu.
A áno, môj tiež nosí brokolicu. Zo začiatku sa mi to nepáčilo, už som si zvykla. Je to normálne a patrí to k veku, o chvíľu vybehne niečo iné.

anika
30. mar 2025

Ahoj, kolko ma rokov? Ja som to vyriesila u nas tak, ze kedy sa ma vyburit, co sa tyka vlasov, ked nie teraz( u syna ti bolo vtedy v 16 r., nechal si dlhsie vlasy, nosil celenku, potom zopnute do takeho copika hore, neskor ho to prestalo bavit, nechal si dlhsiu ofinu. Teraz ako 18 rocny to skomentoval, ze to bolo obdobie- neviem čo s vlasmi!;)))

prasiatko30
31. mar 2025

Pokial si este maju co strihat nech si strihaju 😂😂😂polovica z nich bude s plesinkou po 30tke. Nech si to len uzije

nynak
3. apr 2025

Ony fakt vyzerajú všetci rovnako, aj ten môj 🫣😀ja sa na tom smejem, veď to prejde...minule som v električke volala na úplne cudzieho chalana mysliac si že to je syn, mávala...no trapas🫣😉a každé ráno, aj keď ma nultu hodinu si umýva vlasy, fenuje, styluje 🫢 tá brokolica ma pobavila, presne 👍🏻