Učiteľka ma nechce pustiť do zahraničia
Zdravím, dostal som ponuku na 4 dni ísť odprezentovať jeden zahraničný projekt do Srbska - Belehradu, mal by som to plne hradené, dostal som to ako ponuku lebo som šikovný a angažujem sa veľmi, spytal som sa profky či môžem ale kvôli vstupnému testu ma nechce pustiť, čo mám robit prosím?
@vulka
🫣🫣🫣😂😳😳😳 to čo bolo?
@erik2512
Normálne sa zoberte s mamou za riaditeľkou, vždy treba ísť za vyššou mocou. Nech aj učiteľka pochopí, pokial sú jej právomoci a keď si bude chciet do budúcna niečo dokazovať, tak pôjdete opäť za vyššou mocou. Neexistuje taký test na svete, ktorý by sa nedal napísať dodatočne a kvôli ktorému by si mal prepásť životnú šancu, ktorá sa už nebude opakovať.
Napíš oficiálnu žiadosť riaditeľke školy, musí sa k nej vyjadriť písomne. Rodič môže ospravedlniť 5 dní, ale zo zdravotných dôvodov. Nie z osobných, rodinných - na to musíš mať súhlas riaditeľa. Keďže o tvojom pláne učiteľka vie, nemusí ti absenciu zo zdravotných dôvodov akceptovať. Rieš to oficiálnou písomnou žiadosťou na riaditeľstve, pošli ju doporučene. Zamietnutie žiadosti musí byť odôvodnené, vstupný test nie je dôvodom.

Ak to nie je školská akcia, tak ja ako matka by som napísala ospravedlnenku a nechala aby moje dieťa išlo odprezentovať projekt do zahraničia, pre mňa by to bolo viac ako nejaký test v škole 😉 absolútne by som sa nepýtala učiteľky, či môže alebo nemôže ísť, sú učitelia, ktorí nedokážu prijať, že je študent šikovný a nezapadá do priemeru.