potrebujem radu...zajtra maturujem absolútne som sa neučil ani do školy nechodil....je nejaká šanca že to dám na 4ku keď viem absolútne nič ?
@kristianrenovak keď máš dar reči a všeobecný prehľad, tak možno. Ale keď si sa neučil a ani do školy nechodil, tak veľa od toho neocakavaj.
a ako si skoncil rocnik, ked si nechodil do skoly?
@gelifil ako chodil ale 400 hodín vymeškané, plus mam duálne takže týždeň prax týždeň a väčšinou som chýbal počas školy
@kristianrenovak ale prešiel som so 4tkami
@kristianrenovak samozrejme, nacvic si hlboky uklon a umy si zuby.
@ka_ty2 400 vymeškaných, testy aj slohy som dal všetko iba sjl test nie a vysvedčko 4ky asi dve a yup je to reál bol som tento školsky rok asi 40 krát v škole, keďže mam duálne a mam týždeň prax a týždeň školu
@egonsk vidím že máš osvedčene metódy
@kristianrenovak ja som jeho spolužiak a mam rovnaky problem
@kristianrenovak takze potrebujes trojku zo sjl...mal si sa ucit
@ka_ty2 ano je ja tak isto som nechodil snim
jasne že sa dá aj tak spraviť. My mame tiez ľudí ako ty, až na to, že až toľko vymeskane nemá nik. Ale musíš sa do toho aspoň kuknúť a modliť sa nech si vytiahneš niečo čo aspoň trocha vieš. To keby ideš na freestyle tak to by si dal jedine ak si malý boh
a záleží aj na komisiu či bude pomáhať. Hlavne nebuď ticho a nevrav že si sa ani neučil. A kukni si aspoň pár otázok nech máš ako tak prehľad
@kristianrenovak bavia sa dva 30tnici .... jeden vravi .. kurnajs zajtra idem na operaciu a strasne sa bojim toho mladeho chirurga. ... druhy sa pyta: a preco tak moc stresujes? .... no vies, ved ked si spomeniem ako sme sa my ucili.
Takze ja som takuto otazku nemusel na rozdiel od teba nikdy riesit, lebo som sa ucil.
@kristianrenovak a kto ťa pripustil k maturitam, ked si do školy nechodil?
@riesska123 dakujeme
@riesska123 ďakujem, konečne niekto pozitívny ak to zvládnem všetko, pošlem ti 50euro za podporu a pozitivitu
@vyrovnanaosoba všetci učitelia, plus mal som spolužiaka čo mal 80-90% (okolo 600hodín) zo všetkého vymeškane a tiež mu dávali šance len dal sám odklad
@kristianrenovak pozri, keď ti dali šancu ísť k maturitam, tak sa ta chcú zbaviť, čiže stačí ti vedieť rozprávať, možno o hocičom. Možno sa ta opýtaj co vlastne vieš a budeš rozprávať hocijakú tému. Mala som spolužiaka, čo ledva prechádzal ročníky, nic nevedel a bola to presne ta situácia, nech povie, čo si zapamätal z učiva počas všetkých rokov.
Dúfam, že neprejdeš a na opravné sa budeš aj učiť. Život nie je fér ale bolo by dosť blbé keby si ty spravil a taký čo sa aj učili nie.
@januska12323 taky ktorý sa učil prejde určite, aj keby mal okno a nič nevedel. Aspoň neviem o prípade, kedy by neprešiel taky
@kristianrenovak mňa čakajú maturity na ďalší rok. Priznám sa že sa bojím je to normálne. Ale ja sa učím pravidelne z maturitných predmetov aspoň jednu stranu zo všetkého nech si pamätám.
Stačí mať ku všetkému zmyselné vety a prejdeš. Napríklad môj spolužiak on má poruchu písania ale vie učivo aj "obkecať" vlastnými slovami ale tak, aby to aspoň trošku malo hlavu a pätu čo si z hodín pamätá... Čiže zaťať zuby a túto skúšku dospelosti zvládnuť... Teraz ZABOJUJ pred komisiou a po maturite môžeš ísť do práce, VŠ...
@peti_2005 čosi vôbec sa nemusíš báť ani stresovať, mne to bolo vlastne jedno či spravím alebo nie len ma to zaujímalo aké mám šance a dnes som mal maturitu z odborných a fakt že absolútne ani ň neviem z odborných plus dnes ráno som si len otvoril a pozrel aké sú tam vlastne maturitne otázky a dostal som 2jku
Záleží aj na škole ako pristupujú k maturite,niektoré školy ti poradia a daju ti maturitu viac menej zadarmo alebo za minimálne úsilie niektoré,napr gymnázia to už bude asi horšie a viac sa treba na to pripravovať
@januska12323 nechcem ti skaziť deň ale prešiel som zo všetkého a ani jednu tému som neotvoril za cele tie roky a plus som si ani poznámky nepísal a vlastne som ani nemal šajnu aké témy sú (plus dokopy za tie 4 roky som mal vymeškaných cez 2tisíc hodín) a dnes na ústnej maturite zo slovenčiny som nevedel ani vymenovať spoluhlásky a mam 3jku, keďže nie som neprajný ako ty tak aspoň tebe želám pekný deň, snáď tie maturitne otázky čo si sa tak poctivo tie roky učila, niekde využiješ na rozbehnutie svojho biznisu. Pekný deň všetkým.
@ka_ty2 zázrak sa stal, mala by si aj ty začať veriť
@ka_ty2 Zlate od teba a nie ďakujem stačí mi že sa mi darí v tomto živote. V ďalšom by som si rád vyskúšal už ten klasicky bezstresový život, kde mi pocit bezpečia a pohody z úspechu do budúcna spraví predstava o maturite.