Vychádzky a večierka 16-ročnej
Dokedy planujete pustat vase deti - stredoskolakov von? Hlavne teraz ked uz nemaju moc skolu a cez prazdniny
V tom veku som mala, že posledným normálnym spojom domov, čiže cca do polnoci a ak som chcela byť dlhšie, tak len ak so mnou ide niekto domov alebo ak u niekoho zostanem spať, pretože sme bývali v okrajovej časti a mamina sa najviac bála tej cesty
Ja som mala do 22.00 - myslím že to je ok. Po 18tke dlhšie.
do 22 hod.,stále viem kam ide a s kým
My byvame v malej obci, syn ma 15, v lete vecierku nema uz od 12-tich, posedavaju na ihrisku aj do polnoci, lepsie ako za pc...
V 16 večierka do 21:00 presne na sekundu som musela byť doma.Po 18 bez večierky.
Dcéra má 16. Večierky ma podla toho, s kým a kde ide. Keď viem s kým je a viem, že na ňu dohliadnu, tak večierku neriešim, je do kedy chce, hoc aj do rána, ale musí mi dat vedieť. Keď sa mi nepozdáva spoločnosť, s ktorou ide, alebo ich nepoznám, tak bud ju nepustím vôbec, alebo o 23,00 doma.
Ona cez víkendy brigaduje do 22,00 takže von chodí až potom.
Ja vecierku u deti neriesim...dcera ma uz 18 a syn bude mat 15...ja chcem len vediet kde budu,s kym to zvacsa viem a cca navrat....kedze byvame v meste,tak decka behaju po vonku kazdy vecer...v podstate synator je vonku skoro nonstop,urobi doma co treba,odtrenuje si co ma a beha s kamaratmi...dcera detto...nepotrebujem ,aby mi v tomto veku sedeli u riti...maju vek na to,aby si zivot uzivali....samozrejme s mierou a rozumom...
@bozenka9532 presne tak aj u nás nemajú večierku najmladší 14 nepotrebujem to pre mňa dôležité je aby som vedela kde sú a s kým sú a aby dvíhali mobil.Nech sa učia samostatnosti a zodpovednosti
@katecameron presne tak...
Pokial viem,ze nerobia neplechu,mam v nich doveru,hoci samozrejeme viem ,ako to chodi v tomto veku...ale o tom som sa s nimi uz bavila ,co je povolene a co uz je cez ciaru a pre mna neakceptovatelne,tak nemam dovod im zakazovat behanie s partou,chaty atd....a urcovat vecierku....mladost maju iba jednu,tak nech si ju uziju...so vsetkym co k tomu patri...aj s tou zodpovednostou,keby nieco...to moje deti tiez vedia,prusery nezehlim za nich....
Vacsinou som tiez musela byt doma do 22...len vynimocne som bola dlhsie. ;)

ja som v 16r bola aj celu noc prec a tak sa mi zhnusili chalani, obzvlast ozrati, ze nelutujem a dakujem mojej mamke 🙏 ked som potom spoznala manzela, uz som ho nepustila.
co sa tyka mojich deti tak po mojich skusenostiach budu mat do 30r vecierku o 19h 😂 fakt neviem, musis si poznat svoje dieta