icon

Výhovorka na neodpisovanie

monika_xixi
11. sep 2020

Ahoj baby. Potrebujem poradit. Mam velmi dobreho kamarata s ktorym som mala uz nejake opletačky(teraz sme vo faze dobry priatelia) ale byva daleko a vacsinou si piseme. Niekedy sme si pisali denne no v poslednom case ma casto ignoruje, aj 2 dni neodpise atd. Ked odpise tak vzdy nieco prepac mam toho vela..
Chcela by som ho aj ja zacat trosku ignorovat a napr tyzden mu neodpisat len poradte aku vyhovorku si mam najst ked sa mu ozvem😚 aby to nebolo trapne a detske 😂 btw obaja sme dospeli ludia

Strana
z2
viestta
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
13. sep 2020

@mariska1989 co to je dost casto? Kazdy den? 2x za den?

loginexistuje
13. sep 2020

kamarat si najskor nasiel niekoho na vztah a nema cas vypisovat si s inymi
myslim ze ak mu proste neodpises nic sa neudeje ved on ti tiez nepise preco ti uz tolko nepise aj ked je to jasne 🙂

mariska1989
13. sep 2020

@0silvia0 niekedy každý deň ale to sú tak 2 /3 správy vždy večer pýta sa ako sa máme a tď keďže dcéra je jej krsniatko niekedy to je čo druhý alebo 3 deň .hlavne ako kedy ona napíše

mariska1989
13. sep 2020

@viestta presne tomuto sa riadim aj ja .nevypisujem nikomu ani kamarátke naj skôr vždy čakám kým ona napíše nechávam jej voľnosť a ona vie že ha jej vždy odpíšem keďže píšem večer aj s manželom ...tiež mi to lezie troška lebo je to otrepaná už otázka ale nedá sa nato moc reagovať keďže ona je taká dosť blbá povaha 🙈

marca12
14. sep 2020

@monika_xixi nemozes mu len jednoducho odpisat a nepisat k tomu obkeci?

maminka123abcd
20. sep 2020

Skús si pár dní dať odstup od chatov, a nerieš nič. Nevšímaj si ho, nepíš mu tak často a pomaly ale iste naňho skús zabudnúť

gabca10
20. sep 2020

A kto povedal že ho bude vlastne zaujímať že si neodpisovala?🤷✌️

Strana
z2