Význam monitoru pre deviatakov
Vie mi niekto povedať načo je dobrý ten monitor v 9.rocniku??moje dieťa to má totálne na saláme.Viem,že ak spravi žiak monitor na 80% bude prijatý na SŠ bez skúšok,čo u môjho dieťaťa nehrozí. A inak???.....my sme žiadne monitory nerobili, a tu sme....nikto nás s tým nestrasil, tak teda načo???.....
@maciatkolulu takze posledna bude odpoved na list, fajn. Gramaticky test mali aj oni (chvalabohu, lebo tym dcera vytiahla na lepsiu znamku). Oni aj gramatiku dostali poriadnu kopu na precvicenie, takze sme to riesili spolu.
Monitor je sprostosť ktorá je zbytočná. Je ťažší ako prijmacky.
Baby ako vám to napísali deti? Ten môj je sklamaný aj mal doučovania snažil sa predtým, a povedal, že to dovrzal a je mu to ľúto. Že slovenčina ok ale matika že mu to nevyšlo :(

@fairyy ale veď kľud. Mňa len zaujala ta poznámka o Slovensku(také typické,že na sk je všetko na prd a všade inde....) a teda to,že teda vyberať strednú v ťažkom,pubertálnom veku. Lebo reálne má zaujíma,ktorý vek je vhodný na vyberanie strednej školy? puberta nie je vhodná. Tak teda kedy? Nič viac,nič menej.