icon

Zákaz vstupu rodičom na školský internát

30. aug 2022

Ahojte baby, pred pár dňami sme si našli na stránke školského internátu oznam, že rodičia majú zákaz vstupu do budovy. Dcéra začína 3r, takže 3roky na intráku a kvôli kovidu sme ešte na intráku ani neboli pozrieť. Nieže by som po tom zúfalo túžila preňúrať to tam, no rada by som videla izbu, kde moje dieťa trávi väčšinu času v roku. Sťažuje sa ako ich výcha pucuje, že to tam majú také chladné, špinavé atď. Staré okná drevené kde je pribitá nejaká deka, aby im nesvietilo slnko, kedže garniža už čo to prežila a nič na nej nedrží. Rada by som im to tam troška oživili, možno dala namiesto deky na okne deň a noc žaluziu, ktorú mi treba odmerať...podotýkam, že sa jedná o školský internát spojený s turistickou ubytovňou, takže ako turista sa tam viem ubytovať! Má toto hlavu a pätu?! Ako by ste to riešili? A nie rozhovor ani s vychovavateľkou ani s tým sbs k ničomu neviedol

pribinak
30. aug 2022

Dcéra to nemôže aspoň nafotiť?

autor
30. aug 2022

@pribinak pomoze mi niečo fotka? Neviem....videla som izbu na videohovore, ale predsa ked je clovek na mieste cinu, je to ine. Idem ju odniest 400km a teda rada by som nesla zbytocne. 🤔

pribinak
30. aug 2022

Tak samozrejme že je to iné, ale ak nemôžeš ísť dnu, tak aj foto či videohovor je lepšie ako nič

Ten internát nemá riaditeľa?

deti95060810
30. aug 2022

na starom okne je pribitá deka? to by sa zišlo zmedializovať .... takýto internát v 21 storočí... Fuj, hanba...
to bola asi predtým väznica že...😉

dagmarovita
30. aug 2022

A aký majú dôvod?

tanyan
30. aug 2022

Predpokladám, že vstup majú zakázaný všetci okrem zamestnancov a študentov, vrátane rodičov. Aj z minulosti si to tak pamätám, žiadne návštevy na izbách, často dokonca ani medzi izbami.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
beronsche
31. aug 2022

porozpravala by som sa s riaditelom, ze to chcem na vlastne naklady upravit (garniza, zaves, ziadne velke zasahy), podla toho sa zariadila. Ale ako sa poznam, jednoducho by som tam vosla..

@miriam11 a ked nie je z cukru, moze byvat ako vo vaznici? Mozno by aj pricna stacila namiesto postele, ze?

beronsche
31. aug 2022

inak ja si pamatam, ze sice platil zakaz navstev na internate, ale na zaciatku sk. roka mohli rodicia na izbu ist. Vsetko je o ludich..

miriam11
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
31. aug 2022

zmedializovať... skús čas - tip od vás...https://www.cas.sk/tipredakcii/

missdiva
31. aug 2022

To je strasne, nenechala by som ju na takom internate.
Nikdy som ale nechapala naco by vobec nejake dieta islo na stredoskolsky internat, chapem, ze niekto to ma dalej do skoly ale zas kazde mesto ma aspon nejaku strednu... Ved su to este deti, tak preco nebyvat doma ked sa to da. Na jednej strane je chore aby si nemohla navstivit vlastne dieta. Na druhej strane su to bezpecnostne predpisy (nie iba kvoli covidu) aby tam nechodili cudzi a s tym clovek musi pocitat ked svoje dieta posle do takeho zariadenia. Tam nikdy nebude mat rovnaku slobodu ako doma a to musi byt vazne otravne, ako pre nu tak aj pre vas.

michellia
31. aug 2022

Neviem, ci s tym zakazom vies nieco spravit, ked tak nafotit a podat staznost, no ci sa tym bude niekto zaoberat, je tiez otazne

beronsche
31. aug 2022

@miriam11 waw, skvela reakcia v nadvaznosti na ten tvoj prvy uplne zbytocny a hlupy komentar..
Ale tak, hlavne, ze ty sa citis rozumne a chapavo... 😉 Lebo ja som totalne nechapava a mne teda unika ako ma autorka nalozit s tvojou fantastickou poznamkou...

beata_k
31. aug 2022

Ved ma dobru pripravu na VS internat 😃