icon

Zaľúbil som sa do chlapca, ktorého som nikdy nevidel

matomacko
7. dec 2022

Ahojte, zalubil som sa do chlapca ktoreho som spoznal na internete dva tyzdne dozadu. Je velmi zlaty a bojim sa ze sa o mna nebude zaujimat. Zajtra ideme spolu von, mate nejaku radu ?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
lasoli
8. dec 2022

@zoro9836 alw naco splietas homosexualitu s politikou?Proste to moc nesuvisi.Bud len rad,ze konecne aj tito ludia budu mat svoje prava a akceptovani v spolocnosti,tak ako si zasluzia

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
supermama27
8. dec 2022

@moonlight1210 velmi konkretny priklad si zail?🙏

supermama27
8. dec 2022
lasoli
8. dec 2022

@zoro9836 to je uchylka podla teba?Ved a co nevh to zlegalizuju,aspon to uz nebude uchylka.

lasoli
8. dec 2022

@zoro9836 davas tle priklady,miesas psych poruchu alebo sklony si ublizovat s niecim,co uchylka nieje.Rozumies.To ze ty si krestan ,budem teraz pisat o tebe ze mas uchylku inklinovat k takym vedecky nepodlozenym veciam,a ze si oreto uchylak lebo zijes tak podla tejto ideologie ci ako?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
lasoli
8. dec 2022

@zoro9836 ano tak treba ak cas k poxhopeniu homosexuality ,niektori to uz maju vyriesene,tym dalsim to bude ste cas trvat.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
lasoli
8. dec 2022

@zoro9836 nepiseme o pedofiloch predsa alw o 2 ludoch,kt nikomu neubliziju.A ked uz miesas pedofilov, tak oreco 12r maria uz rodila?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
lasoli
8. dec 2022

@zoro9836 15 sa ti zda vela?
ked otehotnela mala 14.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
lasoli
8. dec 2022

@zoro9836 a co hwterosexuali nemaju aids,ci ako?

ma jednej strane odsudzujes homosexualov ale na druhej strane tisko tolerujes pedofiliu.Zena ma rodit ak je na to hlavne psych zrela a nie ze dostane MS v 11 r ,dokonca aj v 5r boli pripady ze mali MS a to akoze podla tena je spravne,zacat rodit podla menstruacie?
A ako tebe konkretne ublizuju 2homosexuali?Mne nijako.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
8. dec 2022

@supermama27 preco madame racia spinat rucicky?

luthine
8. dec 2022

@zoro9836 Nebudes diskutovat s "deckom", pretoze si dovoli mat nazor odlisny od teba, skuseneho cloveka. Nech sa paci, diskutuj so mnou, zrelou zenou. Stale si mi nedal ziaden relevantny dokaz, ktory by spajal homosexualitu s ostatnymi, v clanku citovanymi javmi. A prepac, ale ja sa pytam teba a nie lgbt ludi, pretoze do tejto debaty si sa zapojil ty a nie oni. A predpokladam, ze ak mas odvahu zosmiesnovat niekoho romanticky vztah komentarmi, ake si preukazal vyssie a ktore maju svojou formou posobit vtipne, co nie len ze neplnia, ale navyse maju potencial mlademu cloveku velmi ublizit, potom mas svoj postoj urcite podlozeny viac nez Wikipediou. Na margo toho, mimochodom, trvalo mi presne 2 sekundy zistit, ze tvoj screenshot o pohlavne prenosanych chorobach medzi homosexualmi je tiez z tohto skvele vedecky podlozeneho zdroja. Len mi je uz menej zname, preco si vyneras iba jednohubky a nedas teda uz odkaz na cely clanok... Azda preto, ze by si v nom mohli precitat napriklad toto?

"Početné vedecké výskumy naopak dokázali,že homosexualita je normálnou a prirodzenou variáciou ľudskej sexuality a nie je sama o sebe zdrojom akýchkoľvek negatívnych psychologických efektov.[1][9] Pokusy o zmenu sexuálnej orientácie boli vedcami označené ako škodlivé a niektoré štáty pristúpili až k legislatívnemu zákazu takýchto zákrokov"

Nech sa paci, cely text: https://sk.wikipedia.org/wiki/Homosexualita

Aha, toto si si uz neprecital, co? Alebo je to nahodou tak, ze si vyberas jednohubky, ktore pasuju do tvojho svetonazoru? Nech sa paci, kludne mozes, citaj si co chces, ale bud taky dobry a prestan prosim ta manipulovat s ostatnymi ludmi.

lasoli
8. dec 2022

@zoro9836 boze moj ty si aky konspirator?Pomylila som sa,myslela som si ze mala medzi 12-13,alw to na veci nic nemeni aj tak bola stale dieta.
A t si kto ,co si dovoluje komentovat naziry inych a a ine myslenie?Tvoj nazir je spravny,ked si myslis ze Maria otehotnela ako 14? ticho svhvalujes pedofiliu v tomto pripade. A tvoje argumenty te homosexuali mozi za aids a une ochorenia su tiez smiesne ,ba az primitivne.Vedel si ze hep B v min rokoch sa najviac nakazilo ludi cestou ,darovania krvi?A udes to to zvalivat na teolych a hov virus akoze tiez?To mas odkial taketo vymysly?

supermama27
8. dec 2022

@moonlight1210 vies jak sa zapaja zasuvka?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
lasoli
9. dec 2022

@zoro9836 mna nezaujima ci bola zidovka,podstatny je vek 14r pod zakonom stale,v dnesnej dobe by si to nemal tolerovat.Ale normalne ontom hocorit ze to nebolo spravne.
Hlavne ze osocujes ludi rovnakejo pohlavia,kt za to nemozu ze ich boh tak stvoril,pretoze homosexualota ako ti aj vyssie napisla@luthine je prirodzenou variaciou,a vyskytuje sa aj medzi zvieratami. to len ty ovplyvneny nazorom z Biblie to nikdy nedokazes pochopit.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
lasoli
9. dec 2022

@zoro9836 ake fakty?ziadne si nenapisal;)Pisal si len to ,co ty pokladas za spravne alebo co si ty myslis,ale to ze homosexuali maju alebo su zodpovedni zaaids a ine ochorenia neviem ako chces dokazat🙂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená