Zaľúbil som sa do chlapca, ktorého som nikdy nevidel
Ahojte, zalubil som sa do chlapca ktoreho som spoznal na internete dva tyzdne dozadu. Je velmi zlaty a bojim sa ze sa o mna nebude zaujimat. Zajtra ideme spolu von, mate nejaku radu ?
@matomacko uvidíš zajtra 🤷🏽♀️ je to buď alebo, prajem ti, aby, to bolo podľa tvojich predstáv. Držím palce 👍
@karolin99 prepac☹
@superkrestan pravdicku rozpravas🙏
@superkrestan supermama a zrazu super kresťan 🙂 to su mi nahodičky
@karolin99 si predstavte mila pani🙂
@superkrestan ešte že nie každý verí v boha☺️
Zalubil si sa len do predstavy ktoru o nom mas. Takze take it easy este ho len zacnes spoznavat. Bud Sam sebou ked sa o teba nebude zaujimat nevadi jeho skoda. Najdes niekoho ineho pre koho budes velmi zaujimavy.
@supermama27 A hresit není proti Bohu?
Boh nám dal okrem iného aj slobodnú vôľu....takže je na každom z nás čo si vyberieme....
@katka700 čo je to za dokument?
@supermama27 taka znoska primitivizmu sa len tak nevidi. Bez ohladu na to, ci je tema pravdiva alebo nie, toto je sposob, akym tu chceme komunikovat? Prosim chodte na Tupky alebo podobne media. Mimochodom, ste nahlasena/a za vulgaritu.
@princeznaaa12345 Je to o mladom chalanovi, veľmi talentovanom futbalistovi čo získal športové štipendium a išiel študovať do US. Na sociálnych sieťach sa zoznámil s mladou krásnou babou s ktorou si super rozumeli a písali si každý deň ale nikdy nebol čas sa stretnúť. Záľubil sa a otvorene o nej hovoril ako o svojej priateľke. Lenže v skutočnosti mu písal chalan s psychickými problémami a nevyriešenou identitou. Videla som to dávnejšie na netflixe alebo hbo.
@matomacko tak ak chce ist s tebou von, nejaky zaujem tam o teba uz je.
Druha vec je opatrnost. Stretnut sa na verejnom mieste, ziadne pokusy ist niekam do samoty, ci k jednemu z vas domov. Minimalne prvych par stretnuti.
Tuto zasadu by mali dodrzat ako zena, tak muz.
@superkrestan homosexualita je uplne v pohode. Nerob sceny.
Ovela zabavnejsie mi pride to aktualne ne/specifikovanie ne/pohlavi a identifikacie sa ako kadeco a snaha vymysliet si na to zamena, lebo jeho/jej/ich prestava stacit pokryvat dopyt. A k tomu ta sebestredna precitlivelost na to.
Ked nedelne rana v rodine budu potom vyzerat takto:
“Dobre rano, moj nebinarny potomok.”
“Dobre rano, moj pohlavne nedefinovany rodic.”
“Ako si sa nam vyspal?”
“Skatulkujes ma do muzskeho pohlavia?!”
“Nie, nie, nie! Chcem povedat vyspala, eee, vyspalo, vyspalo! … Alebo vyspali?”
“Neskoro. Davam o tvojom nerespektujucom harasmente storku na insta.”
“Fajn. A mam zniceny zivot. Kto nas bude teraz zivit?”
“No skvele. Ty tu riesis hmotne statky, zatial co moje pocity a emocie boli zranene? Nabuduce desatkrat dopredu zvaz, co povies. Velmi prizemne.”
“Aha. Ach tak. Tak tu si daj vianocku, zlatko, je najskor nasa posledna.”
@moonlight1210 😂😂😂
@zoro9836 Och, prosím ťa, ďalši článok z rady "ONI nám klamú, ONI nám chcú vytrieť zrak", do ktorého sú násilne vložené pojny ako kanibalizmus, eutanázia a pedofília z účelom, aby v čitateľovi vzbudili strach. Vieš mi aj definovať, kto sú tí oni? Soroš, lgbt lobby, či mimozemštania? Lebo už v tom začínam mať chaos. Rozumieš sa trošku tej problematike aj za hranicu tupých populistických strašiacich článkov? Môžeš mi prosím ťa zodpovedne vysvetliť, čo ma rovnocenný vzťah dvoch dospelých, samostatne sa rozhodujúcich osôb akéhokoľvek pohlavia spoločné s parazitovaním dospelého na dieťati, ktoré je bezbranné, nesamostatné a neschopné romantického vzťahu, prípadne s pojedaním ľudského mäsa?? Prosím, veľmi rada by som počula erudované vysvetlenie, ktoré by osvetlilo môj zatemnený mozog. Samozrejme s podložením vedeckých výskumov a nie článkov na úrovni Zjem aj vlek. Tak prosím, čakám.