icon

Zamilovala som sa do profesora angličtiny

Čaute , chcela by som sa vám zdôveriť s jedným menším problémom . Pred pár mesiacmi som nastúpila na gymnázium a dostala som veľmi fešného profesora angličtiny. Príde veľmi sympatický a aj on prejavuje sympatie voči mne . Som naivná ?

Strana
z2
terka224
8. nov 2020

@zuzanka.zuzu tak od nejakých 15/16 su spolu😃

asia83
8. nov 2020

@nakupnamanicka678 Takže pätnásťročná mladistvá sa "zaľúbila" do učiteľa, podľa príspevku autorky, pedofila. Hmmm. Tie deti potrebujú chodiť do školy na deväť vyučovacích hodín denne. Minimálne.

michellemary
8. nov 2020

@vilma7 aj ja mám takú skúsenosť, náš telocvikár zo SŠ má za manželku svoju bývalú študentku, majú spolu tri deti. 🙂

katym77
9. nov 2020

Aj my sme mali na gympli lektora z USA, nebola som jediná, ktorá sa do neho zamilovala. Ale bola to len platonická láska a nebol od nás ani o veľa starší. Nakoniec vonku ho dostali chalani, ktorý mu ukázali našu kultúru.

acrobaleno
9. nov 2020

Toto je také klišé.🙄

@katym77 Ako myslíš, že ho vonku dostali chalani, ktorí mu ukázali našu kultúru? Akože ho zbili? Čo bol inej farby pleti?

katym77
9. nov 2020

@acrobaleno nie bol síce z juhu USA ale bol beloch. Poukazovali mu miestne pohostinstvá😁 V Rimavskej Sobote toho už viac na ukazovanie kultúry nebolo.

gugugaga123
9. nov 2020

@nakupnamanicka678 učitelia majú zakázané mať so žiakmi vzťah.

leuchtturm
9. nov 2020

@katym77 ktora kultura ho viac zaujala? Ta pivna, borovickova alebo slivovickova? 😀

katym77
10. nov 2020

@leuchtturm to už presne neviem 25 rokov

natyreggae
11. nov 2020

Ahoj.. mne sa toto isté stalo s učitelom na základke😀 on sa mi páčil, aj ja jemu ale on mal priateľku aj dieťa s ňou mal... sem tam sme si písali.. a v júni som odišla zo školy ale stále si občas píšeme na messengeri.. už je nezadaný ale ja mám zase priateľa takže teraz by som ho už nechcela ☺

dominicka28
11. nov 2020

@nakupnamanicka678 kto vie čo by ti povedali rodičia. A hlavne mysli na to že keď sa dospelému chlapovi ktorý má určite po 25ke páči 15-16 ročne dievča asi je aj trošku pedofil. Neviem či by som chcela byť s psychicky chorým človekom 😅je iné keď sú spolu dvaja dospeli ľudia medzi ktorými je vekový rozdiel aj 20 rokov. A iné je keď ty si prakticky ešte dieťa ktoré študuje a on dospelý pracujúci chlap.
Raz budeš mať dcéru a keď si pomyslíš na to že by ju dajaký starší chlap balil bude ti aj na grcanie ver tomu😂

Strana
z2