icon

Zarábanie v 16. rokoch

sammoo
27. jan 2022

Ahoj, furt rozmýšľam nad tým že by som si chcel niečo zarobiť, len neviem vôbec ako, lebo moc veľa možností nemám, aspoň si teda myslím, či by nebola nejaká rada.

mony232
27. jan 2022

@sammoo herectvo,účinkovanie niekde, komparz...

sissy27
27. jan 2022

@sammoo no treba popozerať inzeráty buď na pracovných portáloch (napr. profesia), osloviť nejaké agentúry - plusim, nosluš, na fb bývajú rôzne skupiny zamerané na pracovné ponuky, brigády, popýtať sa kamošov, ktorí brigádujú, či tam nepotrebujú ďalšieho, obehnúť v okolí nejaké obchody a prevádzky - často býva na dverách vylepené, že niekoho hľadajú...Na dedine môžeš narúbať drevo, v zime odpratať sneh - treba sa popýtať na obecnom úrade či by bol záujem, potom podľa toho, na akú školu chodíš - ak sa učíš napr. za automechanika, tak 2x ročne hľadajú v každom pneu servise výpomoc na prezúvanie áut...

sammoo
autor
27. jan 2022

@mony232 dobry navrh, ale s tymto to nepojde, neznasam taketo veci, ze ci musim niekde hrat, spievat, proste byt medzi vela ludmi, a niekto iny sa na mna pojde pozerat, neda sa to vysvetlit ale tak no

lucka_ke
27. jan 2022

najjednoduchšie začať dokladať tovar v potravinách, popýtaj sa v obchodoch
alebo na www.profesia.sk si vyfiltruj brigády v tvojom okolí a uvidíš či ťa niečo zaujme

mamina0078
27. jan 2022

Najjednoduchšie budú potraviny alebo nejaký iný obchod, rozvoz letákov, komparz, pomocný animátor v tábore

lucka_ke
27. jan 2022

inak tie tábory sú dobrý nápad, www.wachumba.sk sú z Martina a stále hľadajú animátorov

cherry_cherry
27. jan 2022

Ja som v tvojom veku brigadovala v obchodoch, v knihkupectve som pomahala, cez leto v taboroch a potom take tie blbosti, ze stojis v obchode a ponukas novy druh cokolady, apod...

jaja1979
27. jan 2022

@sammoo skús sa popýtať v nákupných centrách
Dcéra má 16 a brigáduje vo fast foode, tak skús tam, držím palce

anita1978
Odpoveď bola odstránená
cosmic_origin
27. jan 2022

@sammoo Nemáš v rodine niekoho, kto podniká, alebo pracuje vo firme kde zháňajú brigádnikov?