Práca popri rodičáku - skúsenosti

somkatka
1. feb 2018

Ahojte mamičky, chcela by som sa popýtať na vaše skúsenosti s pracou pri rodicaku. Nemám v tom veľmi prehľad, su nejaké práce na doma pri ktorých vás neodzubu a dá sa tam aj niečo slušne zarobiť? Mám na mysli aspoň tých 200€, máte niekto skúsenosti? Resp. Ako fungujete vy keď už ste len na rodicaku? Ďakujem za rady 🙂

dasiacik
1. feb 2018

Jediná seriózna možnosť,kedy si dokážeš popri RD zarobiť peniažky je ísť normálne do práce.Žiadne kraviny ako dotazníky,lepenie obálok a podobne.Bohužiaľ,je to tak.A myslím,že už by si to mamičky mali konečne uvedomiť a nepýtať sa tu stále na to isté.Dnes je veľa možností,stačí otvoriť profesiu a kariéru,zadať si tam svoje mesto a nech sa páči.Hľadajú upratovačky na 4hodiny,do kuchyne na výpomoc počas obedov,v Kauflande a v Lidli sa dá krásne dohodnúť na smenách-snažia sa vyhovieť mamičkám na MD a veľa veľa iného.Samozrejme,hlavne treba mať chuť ísť robiť a nehľadať dôvody prečo sa to nedá.

bbbarunka
1. feb 2018

pripájam sa, hľadaj niečo na skrátený úväzok. Prípadne sa spýtaj v práci, kde si robila pred odchodom na materskú, či by ťa vzali na skrátený úväzok. Ja takto fungujem už siedmy rok, mám perfektného zamestnávateľa, ktorý mi takúto možnosť dal.