Zľahčovanie šikanovania mojej dcéry
Dcéra má 12 rokov. S kamarátkou mali konflikt, prestali sa baviť a odvtedy mojej dcére robí problémy. Sedia spolu aj keď som triednu prosila aby ich rozsadila. Jej ex kamarátka každý deň fixou nakresli čiaru akože lavicu rozdelí na polovicu. Keď dcéra nechtiac posunie lakeť na jej stranu, hneď ju strká nech vypadne, nehovoriac že dcéra si vždy znečisti oblečenie od fixy.
Minule natočila na tik tok video, kde ju ohovarala a ešte ju tam označila, čiže každý videl jej meno a priezvisko. Doslovne tam napísala toto je to dievča a šípky na jej meno.
V triede proti nej štve spolužiakov. Smejú sa jej, nechcú sa s ňou baviť.
Triedna to zľahčuje, veď to je podľa nej len nevinne skadlenie.
Čo by ste robili?
Dobrý deň,zapájame sa do diskusie lebo máme tento problém momentálne doma teda už dlhšie sa syn sťažoval že mu robia spolužiaci zle,(3r.) Každý týždeň príde s novými modrinami že ho spolužiaci zbili, riešili sme to pred nedávnom s triedou učiteľkou na chvíľu bol pokoj no teraz aj keď ide syn na wc chlapci ho posielajú odtiaľ preč že on patrí do dievčenských,alebo ho vyprovokuju a keď sa bráni tak ho učiteľka postaví na chodbu pred všetkých už začali aj iné ročníky vymýšľať a robiť mu zle ako postupovať? Ďakujem

@sulavikova
Prečo neúspešne, čo sa stalo?