icon

Zobrali vaše dieta s trojkami na obchodnú akadémiu?

janickacrazy
4. feb 2015

Moj syn nie je práve bifľoš a na jeho deviatackom vysvečku sa objavili aj trojky, napriek tomu chce íst na OA, myslíte, že ho tam možu zobrat s takými známkami? Problém u neho je v tom, že má vážne zdravotné problémy a preto ho nemožem dat na učňák, lebo aj tak nikdy nebude schopný fyzicky pracovat.

Strana
z2
aslana
21. jún 2016

@evina313 tak drzim palce 😉 ked je sikovny v zivote sa nestrati a je jedno ako sa ucil na skole 😉

katarinapekna
27. jún 2016

@janickacrazy stará téma, viem, len ma pobavila tvoja vízioa synovjo prípadného uplatnenia na trhu práce....vraj kancelária 😅

evittam
27. jún 2016

@eeffka No tiež vidím, že stará téma, ale nedá mi nereagovať - v jednom máš pravdu - zoberú už pomaly hocikoho, ale s tým, že z OA majú vyjsť hotoví účtovníci si ma fakt dobre pobavila 😀 😀 😀 😀 Tam ťa naučia tak maximálne "čistú teóriu" ako všade - nič viac ani nič menej, ani človek s vysokou školou ekonomickou nie je hotový účtovník pokiaľ počas štúdia niekde nepraxoval a nevenoval sa účtovníctvu aj v praxi - bohužiaľ a to viem presne o čom hovorím.... 😉

eeffka
27. jún 2016

@evittam este za mojich cias co je tak 27r dozadu kocky co vysli z OA boli hotove uctovnicky, nevedeli niektore specifika, resp neboli si iste ale vedeli urobit zavierku, vedeli spravit danove
ja z gympla som na vyske pozerala jak pero z gauca , nejak obdobne oni zasa na matematike 😀

evittam
27. jún 2016

@eeffka No ja som skončila pred 20-timi rokmi a poviem ti, že hotová účtovníčka zo mňa nebola - áno vedela som teóriu - MD/D, spraviť účtovnú závierku - ale väčšina tých účtovných prípadov mi nič z praktickej stránky nehovorila - bola to len teória-bohužiaľ až praxou som sa poriadne naučila čo je to vlastne účtovníctvo a prečo a za čo sa to a tamto tak účtuje a ktorý účet s ktorým má súvis a všetko možné - veď určite vieš čo myslím a naozaj len praxou som sa dostala tam kde som dnes. 😉

janickacrazy
autor
27. jún 2016

@katarinapekna tak to je moja vízia, lebo syn má vážne zdravotné problémy a inde ako v kancli ani skončiť nemože, hrozí mu totiž invalidný vozík, takže mne to až také vtipné nepripadá, proste on niekde na stavbe nebude mocť pobehovať, preto aj dúfam, že pojde na VŠ a nájde si prácu niekde v kancli a nebude celý život sedieť doma na invalidke, asi tak

katarinapekna
27. jún 2016

@janickacrazy pokojne ho môžu zobrať aj na vš, dnes totiž každého, ale ten kancel...ehm....to mi príde také vtipne v dnešnej dobe...skôr pokladna v lidli,alebo nezamestnanost je reálnejšia vízia,alebo invalidný ako spominas, nežijeme v komunizme,žiaľ,zlaté dobre časy

monciky
27. jún 2016

@janickacrazy
a co je synovi?

janickacrazy
autor
28. jún 2016

@monciky má svalovú dystrofiu

janickacrazy
autor
28. jún 2016

@katarinapekna tak viem, že staré zlaté časy už skončili, ale dúfam, že sa posnaží a neskysne doma na invalidke, to by som veľmi nerada

monciky
28. jún 2016

@janickacrazy dakujem za odpoved, drzim mu palce, nech choroba postupuje velmi pomaly

janickacrazy
autor
28. jún 2016

@monciky dakujem 🙂

Strana
z2