Cengident zubár v Púchove
Dobrý deň. Rada by som sa spýtala v Púchove na zubnú ambulanciu Cengident. Ako ste spokojní a koľko sa cca platí za bežné úkony ako zubný kaz, anestéza, trhanie atď…. Budem vďačná za Vaše názory a info. 🙂
@sisa183 nič hrozné co sa týka cien a veľká profesionalita.. keby som pred 2 rokmi neodišiel od nemenovanej zubárky Pecikovej tak by som dopadol veľmi zle za pár rok.
@adam_peterka cize nedam 100€ za jeden zub ktory si aj tak idem zajtra davat robit tam ? Zub za ktory som platila nehoeazne peniaze teraz tak boli ze budem rada ak vydrzim do zajtra. :/
@adam_peterka cize nedam 100€ za jeden zub ktory si aj tak idem zajtra davat robit tam ? Zub za ktory som platila nehoeazne peniaze teraz tak boli ze budem rada ak vydrzim do zajtra. :/
@sisa183 treba napísať aj kto je taký šikovný zubár aby ľudí vedeli
Mne robil Ceniga jednu korunku a zle, stálo to všetko 350e, už mi pod ňou museli vyvŕtavať, aj to nevedela zubárka, či mi ju celú nestrhnú, chodím radšej do TN, takže ja ho isto neodporúčam, a viem, že aj inej pani robil korunku, ktorá sa jej zarezávala až do ďasna, a pritom tie korunky sú neskutočné drahé.

@sisa183 nič hrozné co sa týka cien a veľká profesionalita.. keby som pred 2 rokmi neodišiel od nemenovanej zubárky Pecikovej tak by som dopadol veľmi zle za pár rok.