Kto mi požičia protihlukové slúchadlá pre bábätko?
Nemáte niekto?
Co vam niekto odvedla rekonstruje byt, ze taku blbost potrebujes?
@siska53 na oslavu
Ked to dieta nepisadis rovno na reprak na letnom festivale nema mu ten ako hluk ublizit..zdrziavajte sa viac v miestnosti kde sa konzumuje a konverzuje tam hudba nevrieska..ak ide o oslavu v jednej miestnosti s reprakom normalne slusne popros aby to dali tichsie ze sa chcete rozpravat a nic nepocujete.a.ze.tam.mas male dieta.sluchatka su blbost deti su z toho nervozne akurat
Väčšiu hlúposť som nepočula. Načo to je dobré malé brať na oslavu. Nikto by sa nenašiel čo by ho postrážil na ten čas čo pôjdete na oslavu.
Neprehanaj, chod normalne na oslavu, nic mu nebude. Ani nevies, ci by sluchadla znasalo a len by chuda, malo okolie usi otlacene, ale ved teba to tlacit nebude, ci potrebujes strhmut na seba pozornost?
A to paneboze tam bude hucat hudba ako na diskoteke?? Normalna oslava mu neublizi.
@mk1111111111 dobre mucik
🙃
Na požičanie nemám, ale objednávali sme z rybicka.sk.
Nerozumiem však tým komentárom, slečny majú asi silnú potrebu kritizovať 🙈 využili sme na svadbe, keď tam bol malý s nami a bol ešte bábätko. A v lietadle to je najlepšia vec 👍 malý na kratších letoch prespí aj celú cestu vrátane vzlietania a pristávania, nezobudí ho kapitán ani pípanie. Za mňa super vec. Keby ho musíme brať do hlučnejšieho prostredia, určite mu ušká chránim. Neviem, čo to bude za oslavu. Ak obyčajná, tak by som to neriešila, ale napríklad na tej svadbe vie byť hudba dosť silno

Je to kravina. Dieťa si to chytá, posúva a dáva dolu, nedrží to poriadne a stále to má niekde mimo, nie priamo na ušiach, kde to má byť.