Fungujú iné slúchadlá na iPhone 15?
Ahojte,
budú fungovať na iphone 15 aj iné slúchadlá ako od apple? Mám airpody ale chcela by som tie také veľké bezdrôtové slúchadlá cez hlavu na uši od inej značky. Kvôli výdrži batérie a na behanie. Len niekto mi hovoril,že iphone nepovolí spárovanie sluhadiel inej znacky. A neviem ako to je.
Ďakujem
úplne v pohode, spárujú sa cez bluetooth. Akurát ich neuvidíš v "my devices" ale fungovať budú normálne.
dcéry majú iphony a mladšia má slúchadlá JBL , staršia neviem skú značku a nemali problém ich spárovať
Dakujem pekne za odpovede😊
Spárujú sa, ako ti už písali, tam problém nie je. Doplním ale dve veci, ktoré sa pri tomto rozhodovaní oplatí vedieť.
sissy27 to má takmer presne, len tá batéria nie je celkom stratená. iPhone vie zobraziť stav nabitia aj pri slúchadlách inej značky – stačí si na plochu dať widget Batérie a ak ich výrobca hlási cez štandardnú bluetooth službu, objavia sa tam aj ony. Nerobia to všetky, väčšina lepších áno. Čo naozaj nedostaneš, je automatické prepínanie medzi zariadeniami a hľadanie cez Nájsť.
Druhá vec je dôležitejšia pri výbere modelu: iPhone posiela zvuk cez bluetooth iba v SBC a AAC. Nič ako aptX alebo LDAC nepodporuje a nikdy nepodporoval. Takže ak sa budeš rozhodovať medzi dvomi slúchadlami a to drahšie bude mať LDAC ako hlavný argument, na iPhone z toho nebudeš mať vôbec nič. Radšej ten rozdiel daj do pohodlia, ANC a výdrže.
A k tomu behaniu – tam pozor. Veľké slúchadlá cez hlavu sa pri behu posúvajú a hlavne sa v nich potíš, a pot býva v podmienkach záruky vylúčený ako mechanické poškodenie. Na beh sú praktickejšie špuntové s háčikom za uchom alebo kostné, ktoré ti nechajú počuť aj auto. Slúchadlá cez hlavu potom pokojne k tomu, ale skôr na doma, do vlaku a do práce.
Ak by si po tých veľkých aj tak siahla, JBL Live 770NC sú v tejto kategórii rozumný kompromis – 50 hodín so zapnutým ANC a okolo 65 bez neho, nabíjanie cez USB-C. Na iguru.sk ich majú za 119 eur so zárukou 24 mesiacov, na objednávku. Pre porovnanie AirPods Max v stave Vynikajúci vychádzajú na 329 eur, takže ten rozdiel je poriadny a pri inej značke ho zaplatíš len tou stratou prepínania medzi Apple zariadeniami.

mám neznačkové a spárujú v pohode ...