Kto vie zhotoviť živý veniec z čečiny?
Je tu niekto kto by mi taký zhotovil? Už si ho dozdobim sama, chcem len ten základ ❤️❤️❤️ Na bránku pred dom vacsi
@lalala94 jeeeej nemáte fotku asi?
@lalala94 a cena?
V kvetinarstvach maju
Ja som ten najväčší nekúpila, lebo bol naozaj veľký. 🙂) Kupovala som dva - jeden bol strednej veľkosti, z toho mám adventný veniec a druhý bol najmenší - práve ten som si dala na vchodové dvere, lebo ja bývam v byte a chcela som len niečo menšie. Pôvodne som uvažovala nad tým veľkým, ale nebola som si istá, či by som to vedela uchytiť na naše dvere. Ten veniec v strednej veľkosti stál cca 11€, malý cca 7€ (nepamätám presne). Ten veľký si žiaľ, nepamätám, ale neboli to žiadne prestrelené ceny.
A nie je tu nejaká osoba čo by sa tomu venovala na okoliii? Hornbach nie je tu v okoli…
Pozri aj okolite kvetinarstva, a teda hornbach, obi a podobne to maju, alebo kde predavaju zive stromceky by to mohli mat. Veniec stale v horbachu tusim 19€
V natali XL mali, včera som kupovala
@cucoriedka133 nemáte fotku? A za kolko? 🙂))

Ak máš niekde v okolí Hornbach, skús sa pozrieť tam. Ja som tento rok kúpila v Hornbachu v KE čečinový základ a mali rôzne veľkosti - aj veľký na dvere.