icon

Maminky a detičky z Púchova a okolia

janicka11
8. mar 2012

🙂 😉 ahojte som mladá mamička a mám dcérku skoro 2 ročnú.Bývam v nedalekej dedinke od Púchova.Rada si pokecám s maminkami alebo poprípade nadviažem nové kamarátstva ja a aj moja Vikuška 😀 😀 😝 😉

Strana
z2
janicka11
autor
10. dec 2012

@swety1 A doteraz zto ako robil?Každý den cestoval z MA do PU do práce?či?

swety1
10. dec 2012

@janicka11 vsak to ano len pri BA sa tak strasne nehnutelnosti drzia a zarobit ludom nedaju.. takze uvidi sa ..predsa hore pri Puhcove su ine ceny ako v BA .. sme mladi uvidi sa ..mozno sa aj spat vratime nebudem sa branit .

janicka11
autor
10. dec 2012

@swety1 Jsné kým nemáte asi svoje,nietse zadlžený enako tak vám nič nebrani chodiť hore dole,No my už usadený sme,neplánujete isť inde.Máme už hotoví byvanie.Taksi v klude užívame rodinný život, 😝

swety1
10. dec 2012

Nie manzel pracuje od novembra v Puchove a chodi za nami a ja za nim zase hore...a po sviatkoch sa stahujjemee do kosece.. Nemohla som skoncit hned a podnajom mame do konca roku tak preto ...

swety1
10. dec 2012

@janicka11 tak to je super. my zatial nemame nic svoje hladame kde by sa nam najviac pacilo a nasli ten rodiiinny pokoj a klud. uvidiii sa . mne sa tazko zvyka na dedinu lebo som z mesta ale uvidi sa ..zvyknem si na vsetko.. nie nemame este nic svoje

janicka11
autor
10. dec 2012

@swety1 Jasné,musíte sa už ke dne koli vám,ale koli malému usadiť,ja už som rada že máme to svoje,ten svoj kludmpokoj,malá ma svoju izbyčku,Neviem si predstaviť že ešte len o bývaní snívame 😒 Je to v dnešnej dobe desné veru tak

janicka11
autor
10. dec 2012

@swety1 Aha tak tomáte zaujmavé,tak hlavne aby bola práca a bude dobre ne?

swety1
10. dec 2012

@janicka11 nie je to lahke ..ja by som bola tiez stastna ked by sme mali svoje ale este zatial nemame hladame... vsak mame 25 rokov cas je na vsetko ...verime ze to cim skorej najdemeee .

swety1
10. dec 2012

@janicka11 jasne ked je pokoj a laska v rodine je vsetko

swety1
10. dec 2012

@janicka11 ja by som bola velmi stastna ked by sme mali malicky domcek a vsetko svoje ...ale tato doba na to nie je ..a uvidi sa ...netreba sa zdat treba bojovat !

janicka11
autor
10. dec 2012

@swety1 ed jansé už len koli tým detičkám treba mať ten domov neaký,

swety1
10. dec 2012

@janicka11 vsak to hlavne zahradu mas maly ma rad zvieratka a tak.. uvidime ... v byte sme teraz na zimu je to fajn ale v lete strasne niecooo. ja som z bytu ale nie je na dom .. tebe kde manzel pracuje??? uz viete co budete mat ??

asturia26
14. jan 2013

ahojte, ja som z puchova a tiez by sa mi hodila kamoska na kočikovanie, koncom januara sa mi ma narodit dcerka 🙂

nikolcenca01
8. apr 2020

Ahojte baby, chcem sa spýtať je pravda ze poskytujú momentálne všetkým ľuďom pôžičky? Co je na tom pravda? Ďakujem 🌹

875
9. júl 2020

Ahojte rada by som niekomu darovala hračky, knižky a nejaké oblečenie pre chlapca 2-3 roky ak by to niekomu pomohlo tak napíšte

babyloading
21. júl 2020

@janicka11
Ahoj rada tiež mam ročného syna môžeme chodiť na prechádzky

lucinka27118
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2