icon

Máte skúsenosť s fyzioterapeutkou Mgr. Martinkovou zo Zdravia?

zana87
18. jún 2024
rurutiax
18. jún 2024

Chodili sme ku nej s malou, milá pani. 🙂

zana87
autor
19. jún 2024

@rurutiax ďakujem za info, a môžem sa spýtať, koľko mala Vaša dcérka rokov/mesiacov, keď ste tam chodili? Lebo ja tam mám ísť s bábätkom, tak pri cvičení bude určite plač.Ďakujem

rurutiax
19. jún 2024

@zana87 6-7 mesiacov mala. Áno, bude plakať aj moja mala strašné hysáky, aj doma keď sme cvičili.

zana87
autor
19. jún 2024

@rurutiax A ešte ak sa môžem takto verejne spýtať, cvičili ste Vojtovu metódu? A ak áno, ako dlho ste museli chodiť na fyzio? Ja viem, že to je individuálne, podľa stavu bábätka, ale zaujímalo by ma, ako dlho sa tam s takýmito bábätkami musí chodiť, keďže to nie je hradené z poistenia a rodič si to musí platiť sám. Ak by Vám vadilo odpovedať tu verejne, tak Vás poprosím do súkromnej správy. Už Vás viac nebudem otravovať, len toto ma ešte zaujíma. Ďakujem

rurutiax
19. jún 2024

@zana87 Martinková cvičí iba Vojtovku. My sme s malou išli na fyzio z mojej iniciatívy, lebo sa mi niečo nezdalo na jej štvornožkovaní. Chodili sme na kontroly každý týždeň, každý týždeň sa pridávali nové cviky, sedenie netrvalo viac ako pol hodinu. Za sedenie sa platí tuším 20-25€, pri vstupnom sa platí viac. Chodili sme tam asi ja neviem 1,5 mesiaca, možno aj menej a aj to som vlastne zrušila ja, lebo už sa mi nezdalo potrebné tam chodiť.

zana87
autor
20. jún 2024

@rurutiax ahoj, ďakujem za info. Aspoň som si urobila trochu predstavu. Dík

ykanuska
20. jún 2024

@zana87 momentálne sa platí 30. Ako dlho je potrebné je individuálne. Ale keď som sa jej pýtala, vravela, ze zvyčajne stačí tak 3 -4 mesiace. Niekomu dlhsie, niekomu stači kratsie. Aspoň 1x tyzdenne.

katus106
22. jún 2024

@zana87 áno,nám pomohla veľmi. Malý mal trochu sikmy krk a nedokonalé stvornozkovanie. Nesedel s rovným chrbtom,lebo mal slabé brúsne šikmé svaly. Vojtovka je nepríjemná pre dieťa aj rodiča,ale pomáha. Chodili sme asi 2-2,5 mesiaca. Ešte by sa chvíľu zišlo,ale už mal 11 mesiacov a nevedela som ho udržať.

katus106
22. jún 2024

@zana87 veľa ľudí hovorí,že preháňa a nájde na dieťati skoro vždy problém,ale je to ozaj odborníčka.

katus106
30. jún 2024

@katus106 presne! Ľudia si nechcú priznať,že niečo nie je normálne a že sa o niečom doteraz proste nevedelo. Babka povie,že mu nič není a uveria tomu 😔

tinala
30. jún 2024

@zana87 áno, chodila som so synom od narodenia takmer dva roky... určite to netreba podceniť, radšej ísť zbytočne, ako si o pár rokov vyčítať, že kvôli doslova smiešnym možno 100-200€ mi dieťa vytáča nožičku a nikdy nebude správne chodiť a v dôsledku toho bude mať problémy s chrbticou atď.. hovorím ako priklad... všetko so všetkým súvisí... Kebyže mám ďalšie dieťatko, idem za ňou aj keď by bolo všetko v poriadku, za ten pokoj na duši mi to určite stoji.. nech bábo skontroluje a uvidí sa.. je to smutné ale žiaľ je to fakt, čoraz viac detičiek potrebuje trošku "rozbehnúť".. a na vojtovku sa musíte mentálne nadstavit, proste ak to má dieťatku pomôcť, treba to vydržať.. oni plackaju nie že by ich to bolelo, ale že sú držaní v určitom cviku, pozícii proti svojej vôli... Tak ziaden strach😊

dominika1922
7. aug 2024

@zana87 my sme chodili asi od 3 mesiacov ale nebola som spokojná, žiadne pokroky malá nespravila. Nakoniec sme išli do Trenčína k Piačkovej a zrazu išlo všetko ako malo

zana87
autor
7. aug 2024

@dominika1922 podobne, zmenili sme a už je lepšie

kaja1518
14. aug 2024

Dobrý deň. Chcem sa opýtať že pani Martinko a v Púchove zdraví cvičí iba vojtovku? Mám 6r dcérku a mám sa u nej obj.

zana87
autor
15. aug 2024

@kaja1518 S nami cvičila Vojtovku. Ale skúste zavolať a spýtajte sa. Ak nechcete Vojtovku, treba si pozrieť PB prípadne, Oslavu, Dubnicu.

zana87
autor
15. aug 2024

@kaja1518 Ilavu (to bol preklep)

wewam
23. jan 2025

@zana87 prosim vas mate niekto na nu telefonny kontakt???? Dakujem

zana87
autor
23. jan 2025

@wewam
@wewam myslíte na pani Martinkovú. Ona je v Zdraví, myslím, že kontakt má na stránke Zdravie, prípadne si zavolajte na recepciu a oni by Vám homali dať

katus106
27. jan 2025

@wewam páči p.Martinkova 0905 495 375

lebowsky
Autor odpoveď zmazal