icon

Najlepšie fitko v Púchove

18. nov 2025

Čaute do ktorého chodíte cvičiť ? odporucte ďakujem

balaskovae
18. nov 2025

a nie su tam len dve? 😀 mala som odtial kamaratku, a ta bola varena-pecena v pepek gyme, ale ani neviem, ci to este funguje 🙂

autor
18. nov 2025
@balaskovae

a nie su tam len dve? 😀 mala som odtial kamaratku, a ta bola varena-pecena v pepek gyme, ale ani neviem, ci to este funguje 🙂

@balaskovae funguje len tam býva strašne moc ľudí 🥹 ale tak asi budem chodiť tam jedine

anonym_013527
18. nov 2025
@anonym_autor

@balaskovae funguje len tam býva strašne moc ľudí 🥹 ale tak asi budem chodiť tam jedine

@anonym_autor Pepek, zauko a v šport Aqua. A všade záleží v akom čase ideš cvičiť. Doobeda (aj cez víkend) sú tie fitka prázdnejšie, poobede a večer je tam plno.

autor
18. nov 2025
@anonym_013527

@anonym_autor Pepek, zauko a v šport Aqua. A všade záleží v akom čase ideš cvičiť. Doobeda (aj cez víkend) sú tie fitka prázdnejšie, poobede a večer je tam plno.

@anonym_013527 chodím aktuálne do sport aqua ale keď vidím v akom stave to tam je , z 6 pásov až 1 ide.. začína ma to odrádzať ten stav tých strojov

autor
18. nov 2025
@anonym_013527

@anonym_013527 asi vyskúšam zauko vďaka

anonym_013527
18. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_013527 asi vyskúšam zauko vďaka

@anonym_autor za mňa najpríjemnejšie je zauko 🙂

autor
18. nov 2025
@anonym_013527

@anonym_autor za mňa najpríjemnejšie je zauko 🙂

@anonym_013527 vyskúšam vďaka len rozmýšľam kde pichnem auto ( nemám parkovacku ) 😂

palinohavino
21. nov 2025

@anonym_autor Alexandra hotel menšie a nebýva moc ľudí

autor
21. nov 2025
@palinohavino

@anonym_autor Alexandra hotel menšie a nebýva moc ľudí

@palinohavino to ani netuším kde je 🤔 vieš mi poslať nejaké fotky? Alebo link?

palinohavino
22. nov 2025
@anonym_autor

@palinohavino to ani netuším kde je 🤔 vieš mi poslať nejaké fotky? Alebo link?