icon

Odporúčania na soľné jaskyne - Púchov, Považská Bystrica

22. mar 2025

Dobrý večer. Viete mi odporučiť nejakú soľnú jaskyňu na nedeľu poobede vhodnú aj pre deti v PU,PB prípadne okolí do cca 50km?

kacena4
23. mar 2025

odporucam Nimnica. maju sol priamo dovezenu uz ani teraz neviem odkial. 1 pobyt v jaskyni prirovnavaju k 5 dnom pobytu pri mori. niekolko sedeni sme absolvovali

zadarmo1
14. apr 2025

Neviem aké staré deti máte ale my sme boli v Nimnici so 4.rocnou a už tak skoro spolu nepôjdeme 🙈 Nikto nám nič zlé nepovedal ALE ja som celý čas tŕpla aby bolo dieta ticho a nerušilo kúpeľných hostí ktorý tam mali procedúru 🙈 plná miestnosť ľudí tak sme sa schovali do kúta nech nerušíme. Pýtali sme sa na hračky ( na foto kdesi sme videli hračky do piesku) a pani nám dala aspoň plastový pohárik 🥲zhasli úplne svetlá a pustili hudbu relaxačnú. Dieťa a aj ja úplne v šoku ze sme ani na seba nevideli. Svietili sme si hodinkami na ruke a hrali s pohárom 🙈 našli sme tam v soli vysypané lieky, zicherky a podobne veci 😅 všetci ticho ležali alebo spali. Len my sme v tme suchotali pohárikom 😅 naozaj som tŕpla aby sme nerušili ľudí čo majú procedúru. Podľa mňa to absolútne nebolo vhodne pre male dieta bohužiaľ 😭

autor
14. apr 2025

@zadarmo1
Ďakujem,áno tiež preto zvažujem kam ísť alebo neísť s deťmi. Možno by bolo vhodné vyčleniť nejaký termin, ktorý by bol vyčlenený pre malé deti. 🤔