Poradíte kaderníčku na moderný melír v Púchove?
Ahojte baby vedeli by ste mi poradit kaderníčku, ktorá mi dokáže z tohto vytvoriť viac blond na hlave? Akú metódu zvoliť? Chcela by som docieliť čo najmenej mojej farby. Tento melir mi príde taký starodavny, menila som kadernicku kvôli materskej mojej…pytala som si milroméor. lokalita Púchov, Trenčín. 😕 foto v komentároch
Asi nie “urobiť viac blond”, ale opraviť, nie? 😏 investuj do toho, lebo pôjdeš ďalšej, ktorá ti to v pohode urobí blondavejšie, a odpáli ti vlasy. Už teraz ich máš jemné a málo. Nehovorím v zlom.
Asi nie “urobiť viac blond”, ale opraviť, nie? 😏 investuj do toho, lebo pôjdeš ďalšej, ktorá ti to v pohode urobí blondavejšie, a odpáli ti vlasy. Už teraz ich máš jemné a málo. Nehovorím v zlom.
@anonym_a48f6f zaplatila som dosť peňazí v dobre recenzovanom kaderníctve, na vlasoch nešetrím. A foto dosť skresľuje, nemám ich ani jemné a ani málo. 😄
@anonym_a48f6f zaplatila som dosť peňazí v dobre recenzovanom kaderníctve, na vlasoch nešetrím. A foto dosť skresľuje, nemám ich ani jemné a ani málo. 😄
@anonym_autor samozrejme, keď tam je spokojnosť, tak nie je o čom 🙂 ja by som spokojná nebola, už len preto, že pri vyrastaní tam budú výrazne seky, a skutočne som ešte nikdy neodchádzala zo salónu s modrým podtónom, nech bol len melír akokoľvek blond
@anonym_autor ale možno len zlá fotka🙂
@anonym_autor ale možno len zlá fotka🙂
@denisa_deniska tá fotená zadným foťákom je nejaká celá do fialova, poslednú dobu mi tak fotí vovnutri. Tónované je to do studena.