Výber najlepšieho pediatra v Púchove: Dr. Bašová alebo Dr. Dekanová?
Dobrý večer... neviem sa rozhodnúť medzi dr bašovou a dr dekanovou pre malú dcerku ktorú mi odporúčate? Ďakujem
@dadculik super a precízna? Sestrička je poklad? Sestričku zaujímajú hlavne klebety, čo kde v ktorej dedine sa deje. Doktorka nič súce nepovie, pokiaľ jej človek nepozerá do Pc ani diagnózu sa nedozvie. Všetky choroby prejdú samé všetko je normálne. Keď tam budete chodiť s chorobou ako ja každý druhý deň na kontrolu, tak jej liečba kupuj si v lekárni to a to samozrejme nič na predpis. Keď potrebujete odborné vyšetrenie tam vás ona nepošle furt len lieky by do dieťaťa pchala ktoré nepomáhajú. A vedela by som rozprávať do večera pri dvoch deťoch. A nie nie som premotivovana matka. Doktorom sa snažím vyhýbať na km idem fakt až keď musím. Keby som nebola aká som Boh vie ako sú moje deti na tom. Ten mladší to schytal najviac. Kvôli jej neodbornosti má nábeh na astmu a ako bábätko skončil párkrát v nemocnici. A nie nemôžem ju bohužiaľ zmeniť lebo nie je za koho keďže všetky sú už dôchodkyne a k ukrajinke nepôjdem. Tá zas lieči všetko šalviovým čajom 🙄
@kyra311 to mi je ľúto že máte s nou také skúsenosti. Ja píšem len svoju skúsenosť. Nemôžem nič zlé na ňu povedať vždy u mojich detí odhadla správnu diagnózu a vždy som vedela čo im je. S ukrajinkou mame aj my zle skúsenosti. Mojej dcére na zapal priedusiek odporučila jazvečíu masť 🤦♀️. To aby som išla do lesa na poľovačku. Proste 100 ľudí sto názorov.
@kyra311 s tými klebetami absolútne súhlasím
. totálne neprofesionálne
@dadculik prave od ukrajinky chceme odísť....s dr cigerovou som bola veľmi spokojna keby tam ostala vôbec neuvazujem o zmene
My sme u Dr. Bašovej mesiac a pol. Zatiaľ som spokojná. Len sa blíži 1. očkovanie a neviem ako sa zachová, keď dieťa nezaočkujeme. Nemáte niekto skúsenosť? Ďakujem

My chodíme k Basovej. Je super, precízna a vždy milá. Naše deti vôbec nespolupracovali keď boli malé a nikdy nič zlé nepovedala. Sestrička je poklad. Len je pravda že to u nej ide pomaly a má veľa pacientov. Tak ale keby to odflakla tak tiež rýchlo vybavuje😁