Ako prešiť plavky a podprsenky?
Je tu niekto kto si Prešiva obvod rovnako ako ja ?? Mám veľké problémy nájsť podprsenku ktorá mi sadne a je cenovo dostupná a preto ai všetko presivam ….
Pod tričkom mi to nevadí ale problém je že plavky musím tiež a nejak tak aby to nebolo vidno poradíte ?
V tejto internetovej dobe nenájdeš vhodnú veľkosť?
Mám obvod 70 G čo je brutálny problém ,samozrejme že Snurkove plavky si nemôžem dovoliť lebo mi nič nedrží …
Možno sa tomu Čudujete ale nájsť pekne a zároveň dobre sediace plavky/podprsenky na prsia je katastrofa
Verte že ak by som nemusela nikdy by som si nič nepresivala
Mám obvod 70 G čo je brutálny problém ,samozrejme že Snurkove plavky si nemôžem dovoliť lebo mi nič nedrží …
Možno sa tomu Čudujete ale nájsť pekne a zároveň dobre sediace plavky/podprsenky na prsia je katastrofa
@anonym_autor tiež mám podobný problém,malý obvod velké kozy😂 kupujem si plavky v Bonprix , niektoré sadnú super, na niektorých prešívam obvod🙈
@anonym_autor na tenu nájdeš krásne plavkové nohavičky a podprsenky veľkosti podľa potreby za pár babek a dobrej kvalite ,podprsenky práve pre ten istý problém kupujem snurovacie
Tiez som si raz dala presit krajcirke plavky lebo ja to doma neviem ten plavkovy material. Taha mi to do stroja. Mam podobny problem. Vsak kup kvalitne plavky ktore cosi vydrzia a oplati sa ich presit a mas vybavene. Alebo take co sa snuruju ale nie na snurku ale maju taky pas a to das na uzol. To este ide. Aj ked tu je problem ze malo ktore z tychto su na ramienka co je u vacsich prs ziaduce lebo tie okolo krku…no to taha a a boli.
@anonym_autor skús pozrieť GoldBee Plavky Vrchný Diel Pre Fšecky Red.
@anonym_autor v prípade 70G by som neriešila prešívanie ale zmenšenie prsníkov zo zdravotných dôvodov. Však to tá musí bolieť chrbát ako des. ☹
Ja som si dala "prešívať," ale nielen obvod. Mám 80G a veru nájsť plavky, kam sa to zmestí, je problém. Kúpila som si v Lidli vo výpredaji 2ks šnurovacie plavkové nohavičky, rozstrihla v strede (medzi nohami) a dala zošiť prednú časť s prednou a zadnú časť so zadnou. Z predkov má podprsenku dcéra, zo zadných častí ja. 😀
@anonym_autor ja ťa úplne chápem a úprimne si neviem predstaviť mať šnúrkove plavky (mala som raz a ta bolesť hlavy bola strašná).
Ja mám 65J-K a objednávam si z astratexu podprsenky ( hlavne, keď sú v zľave) a plavky mám z trioly (ale 70 obvod) - tiež v zľave. Nohavičky si už dokúpim ako "bežné" ženy hocikde za pár drobných (nosím S).
Ja som si dala "prešívať," ale nielen obvod. Mám 80G a veru nájsť plavky, kam sa to zmestí, je problém. Kúpila som si v Lidli vo výpredaji 2ks šnurovacie plavkové nohavičky, rozstrihla v strede (medzi nohami) a dala zošiť prednú časť s prednou a zadnú časť so zadnou. Z predkov má podprsenku dcéra, zo zadných častí ja. 😀
@tanyan
www, super vynaliezavosť si 😀
chod do Attractivu na brafitting. Tam uplne bezne maju Gckove aj vacsie kosicky...
@anonym_autor veľkosť G som videla už aj v Tescu, primarku a pepcu (s obvodom 70 sice zriedka, ale nájde sa).
Pri neštandardných veľkostiach odporúčam pozerať ponuku vždy, nie len vtedy, keď niečo potrebuješ😉

Nechápem však si kúp šnurovacie plavky, nikdy by ma nenapadlo prešívať nieco, a čo sa týka podprsenky treba ísť do obchodu si vyskúšať a poradiť aby si toto nenacvicovala, zrejme si nevieš sama dobre vybrat, dnes aké miliarda na vyber