Čo hovoríte na túto kresbu?

Je krásna
Pytas sa z akeho dovodu? Chces to predavat? Darovat niekomu? Je to proste pekna kresba, nic viac nic menej. Vela ludi takto kresli.
Velmi pekne!
Poznamky by som mala iba vtedy, ak je za kresbou nejaky ucel, ako napr. predaj, ci oslovenie nejakej cielovej skupiny (ktorou nie su deti 😁🫣...).
Ale ak si takto kreslis pre radost, tak urcite neprestavaj ☺️.
A co chces vediet? a preco?
pozri, ja by som to nakreslit urcite nevedela, ani zdaleka. Takze obdiv. Ale urcite by som si to ani nezavesila doma, nie je to moj styl....
Pekne, ja by som si take kludne aj doma vystavila 😀 Akurat nam pocit ze tukan mava ten zobak pri hlave taky sirsi, ale mozno je to taky druh.
Pekná kresba, viac nič.
Ze je to veľmi pekne, aj pekná záľuba, ale veľa tými kresbami nezarobis, keď to máš predávať. Ak chceš niekoho potešiť, tak mňa by to potešilo.
Je to pekné, ale nie na predaj ak ide o to, chýba tomu "to niečo"...myslím originalita, ale kresliť určite vieš...diabol je v detailoch 🙂
Nádhera! 😍
Taka insitna. Pekne je to.
Teraz je to este take trosku skolacky vydrete ako podla predlohy. Skus vo svojom kresleni postupne najst svoj styl. Prvky, ktore si casom vypilujes. Budu taka tvoja poznavacia znacka. Tvoje vlastne tahy, krivky, typicke farby, styl kreslenia ciary, styl vyfarbovania, nanasania farieb, vrstiev, pouzivanie materialov, ...
Skus aj ine techniky do toho zakomponovat, experimentovat. Skus to potiahnut do fotorealizmu, alebo naopak do svojho zjednodusenia.
Hraj sa s tym. Urcite ti to pojde.
@moonlight1210 amen!
Je to pekné, má to potenciál... Smelo do toho! Ako píše @moonlight1210 cvik robí majstra. Čím viac budeš kresliť/maľovať, tým ti to pôjde jednoduchšie a prirodzenejšie - potom, keď do toho vložíš kúsok seba, to bude WOW! 🤗
Je to pekne.
Milá kresba napr. do detskej knižky 🙂
Velmi pekna. Autor ma talent.
Je to krásny obrázok, veľmi sa mi páči 🙂
Je to velmi pekné... Mna len zarazilo, ze ten zobak ma oproti telu taký veľký, ze by ho v reále asi prevazil 😉
Je to pekné, určite do detskej ilustrovanej knižky ako stvorené. Si šikovná, ja nemám talent na maľovanie, ani hudobný sluch 😉
Tieň

je moja , chcem len co by ste tomu pridali nabuduce alebo podobne alebo je to ok 🙂