icon

Je maľovanie podľa čísiel len stratou času?

13. mar 2025

Ahojte, manzel pred chvilou uplne zhodil moje hobby, malovanie podla cisiel, ze je to blbost a skoda casu a teraz tu tak sedim a rozmyslam, ci nema pravdu. Robim len nieco podla predlohy, nad nicim nerozmyslam, iba som papagaj…je mi z toho smutno, lebo si to naozaj ziskalo moje srdce, ale tak nema pravdu? Vsetky hobby mi pridu nejako pozitivne, toto asi nic..

Strana
z2
fiafia
14. mar 2025

Ja milujem malovanie podľa čísiel. Je to hobby, chce to pevnú ruku a sústredenie. Ono sa to zdá ľahké ale maľovať tie malinke kúsky až také ľahké nieje. Úplne pri tom vypnem hlavu. Hobby ma baviť teba, potešiť tvoju dušu. Manžel ta ma podporovať a nie zhadzovať. My maľujeme spolu s dcérou. Kúpime detsky obraz a ma to ako pamiatku v detskej izbe.

maryetta
14. mar 2025

Muzske a zenske ponimanie je uplne rozdielne. Ja by som nevidela zmysel v tv serialoch. A uz vobec nie napr v polovnictve a vidis jeho to bavi... ty mu to tolerujes. Respektujes jeho formu relaxu. Tak nech respektuje to co bavi teba. Resp to pri com vies vypnut a aspon na chvilku zrelaxovat...
je fajn mat aj spolocne hobby ale ak nie tak dopriat cas a priestor pre toho druheho.

pralinka86
14. mar 2025

Nech si on skusi ci by mu to slo 🙈🙂
Urcite je to dobre aj pre tvoj mozog, motoriku, trpezlivosť (na muža sa neskor zíde 🙂 )
A hlavne, ze mas nieco co ta bavi.. kolko ludi nevie co robit, nevedia si nic najst

lenka188
14. mar 2025

Nemusis byt Picasso preboha. Ja mam velmi rada malovanie podla cisiel. Nemyslim si teraz, ze aha aky super obraz som namalovala, realne je to vymalovanka. Ale ja pri tom tak neskutocne vypnem, nad nicim nerozmyslam, pustim si hudbu a mam cas len pre seba. Takze vyznam to urcite ma a nie je to strata casu, lebo si pri tom oddychnem a zrelaxujem.. Manzel tiez moze robit aj nieco uzitocnejsie ako sediet na gauci a pozerat serialy, ci to uz nie je strata casu? Asi by ste sa mali porozpravat preco mu tvoje hobby tak velmi vadi. Mozno je za tym nieco ine, mozno ma dojem, ze tomu venujes prilis vela casu.. toto len teoretizujem.. ale porozpravat by ste sa mali.

slavomira236
14. mar 2025

My teraz s dcerkou robime diamantove malovanie..

jaga61
14. mar 2025

Tiež maľujem podľa čísel a nepovažujem to za stratu času. Ja si pri tom oddýchnem a manžel ma v tom podporuje. Aké hoby má tvoj muž?

autor
14. mar 2025

@jaga61 praca okolo domu, polovnictvo, tv serial a pc hry. Uz sa na to inak pozeram vdaka tejto diskusii🙂

jaga61
14. mar 2025

Tak to som rada, želám veľa krásnych obrázkov. 🙋

aandrea9
14. mar 2025

Nie je to blbosť podľa mňa. Vypneš hlavu, relax. Aj hlava je dôležitá.

oblecenie99
14. mar 2025

PC hry, seriály, či len obyčajné čítanie je v čom lepšie? Tiež z toho nemáš nijaký výkon, či ako to nazvať.. ide o to, že je super, že si si našla niečo niečo, čo ti pomáha vypnúť a robí ti dobre. Super. Ja som cez deň právnička, ale keď nie som v práci a mám to šťastie niečo neriešiť aj mimo pracovného času, nechcem čítať Kafku, ale Harryho Pottera. Alebo kol dokola púšťať v pozadí Pána prsteňov či Hobita, popri nejakých domácich prácach. Hlavu potrebujem doslova odstaviť. Hobby robím pre SEBA, len a len pre seba, aby to bolo dobré PRE MŇA.

stanulienkat
14. mar 2025

Maľovanie podľa čísel určite nie je stratou času. Pozri kam to dotiahla Šupolienka- na ministerku kultúry.😂

misanthropicdann
18. mar 2025

Hoby je od toho ze ta to baví a vypĺňa voľný čas. Hoby je aj skrollovanie tiktoku, dokonca na podobnej úrovni ako čítanie románov alebo maľovanie podľa čísel.
Takže záleží aké hoby chceš, ci len zábavku alebo aj niečo produktívne.
Áno chodenie na bicykli je určite lepšie ako maľovanie podľa čísel ale kvôli tomu nemusíš mať výčitky.

kristina3791
30. jún 2025

Ak ťa to baví tak to zmysel vždy má 😊 hobby sú na to aby si robila to čo ťa baví. Ale ak ťa to tak moc odradilo môžeš skúsiť maľovať bez pomoci čísel.

Strana
z2