Originálne tričká, hlavne aby nemal niekto rovnaké?
Ahojte 😃 dnes by som od Vás chcela Váš názor na jednu tému. Chodila som po obchodoch s mojou 15 ročnou dcérou. Nakupovali sme nejaké oblečenia a mali taký spoločný deň. Dćera rada chodí originálne oblečená. Zdôverila sa mi ,že nemá rada keď vidí niekoho alebo je v škole a v tej deň má spolužiačka rovnaké tričko ako ona. Čo si myslíte o tom kebyže si Vaše dieťa kupuje tričká/tričko od niekoho kto obyčajným tričkám vdýchne niečo nové? Napríklad na ne niečo nakreslí? Kúpili by ste im to? Dosť ma to zaujalo a dcéra je dušou umelec a je na takéto veci 😃 chcem na to vedieť váš názor.
pekných tričiek a pomerne lacných je na mraky...takže skôr nie,nekúpila...až tak si na originalitu nepotrpím a nemienim dcéry učiť,že oblečenie je mega dôležité...ale možno kúpila,ak by dcéra chcela finančne niekoho podporiť /"chudobnú" kamarátku,charitný projekt/..na mieste tvojej dcéry začnem pomaly,kúpim tričko,namaľujem,podarujem kamoške ....skúšať,či sa to zapáči......
Jedine asi len ako príležitostný darček. Aj to iba v prípade, ak by sa nejednalo o hlúposť a predajca by vyzeral seriózne.
Ak je dcéra umelecky zameraná, nechcela by si skúsiť sama niečo vytvoriť? Prípadne skúste skočiť niekam do sekáča. Ľudia, ktorí si potrpia na originálne veci, tam radi chodia nakupovať. Jednotlivé kúsky tam zväčša majú len po 1kuse... niekedy dokonca ešte nové nepoužité s originálnou visačkou... a nie je si ich problém dotvoriť podľa vlastnej fantázie.
ak je "dusou umelec" skor by som jej kupila materialy (farby, spreje na textil + tricka) - na zaciatok samozrejme iba "zakladny" material, a nech si vyrobi....
Myslim, ze ju by skor zaujalo keby si sama take nieco vytvorila, takze skor by som stavila na obycajne tricka a na farby, nech si vytvori take ako sa jej ziada 😉

@becnova samozrejme by to tričko bolo kvalitné a pekné. Nie len tak načmárané niečo temperkami