icon

Tvorba darčekov mentálne postihnutou ženou, ktorá je fanúšikom Kalush

25. máj 2025

Veľmi ľúbim skupinu Kalush.Toto som pre nich vyrobila, ale tak rýchlo sa s nimi nestretnem. Nemám s kým ísť.moc si prajem sa s nimi stretnúť. Prosim o nic neziadam...len ukazujem, čo som vyrobila a dalej snivam... Čo na to hovoríte? Na to, čo som vyrobila... Viete ja mam fakt vážne psychické ptoblemy. A oni su pre mňa svetielkom na konci tunela. Tak ma dokážu nabiť, a potešiť, podporiť, keď mi je najhoršie... ja som bola ako dieťa i sexuálne obťažovaná rodinným prislúšnikom...
Tak veľmi ich ľúbim a bojím sa o nich.. musí to byť hrozné, žiť v takej krajine. Veľmi si prajem, aby to , co sa tam deje skončilo a boli opäť slobodní a bol by mier.❤️💓
Mám ľahke mentálne postihnutie so správaním vyžadujúcim pozornost a zlý zrak, ktorý pomaly strácam... A je to vynimočná kapela. Frontman je rapper.. Jeho piesne su uplne iné neš tych našich slovenských vulgárnych. Vôbec Olehove poesne neobsahuju vulgarizmu a sú plné citu, lásky a hlbokých myšlienok..

Tvorba darčekov mentálne postihnutou ženou, ktorá je fanúšikom KalushTvorba darčekov mentálne postihnutou ženou, ktorá je fanúšikom Kalush
oliviakatka
25. máj 2025

Držím palce aby sa ti sen splnil, Ostravu máš ďaleko? V lete tam budú koncertovať

autor
25. máj 2025
@oliviakatka

Držím palce aby sa ti sen splnil, Ostravu máš ďaleko? V lete tam budú koncertovať

@oliviakatka nemozem ist sama zial. Nedovoľujú mi to tie zdravotné problémy. Dakujem.

autor
25. máj 2025
@oliviakatka

@oliviakatka chcela som ist s mamou ale ona zle počuje a bola by to pre ňu záťaž, tsk toto padlo. Bojim sa, že by sa jej mojej mama niečo stalo.

autor
25. máj 2025

Ona raz bola v banke, dlho čakala a potom jej paralizovalo nohy, nemohla chodiť.

autor
26. máj 2025
@oliviakatka

@oliviakatka tak ani tak nebude v Ostrave sa dat s kapelami stretnut a fotit a tak...