Tvorba darčekov mentálne postihnutou ženou, ktorá je fanúšikom Kalush
Veľmi ľúbim skupinu Kalush.Toto som pre nich vyrobila, ale tak rýchlo sa s nimi nestretnem. Nemám s kým ísť.moc si prajem sa s nimi stretnúť. Prosim o nic neziadam...len ukazujem, čo som vyrobila a dalej snivam... Čo na to hovoríte? Na to, čo som vyrobila... Viete ja mam fakt vážne psychické ptoblemy. A oni su pre mňa svetielkom na konci tunela. Tak ma dokážu nabiť, a potešiť, podporiť, keď mi je najhoršie... ja som bola ako dieťa i sexuálne obťažovaná rodinným prislúšnikom...
Tak veľmi ich ľúbim a bojím sa o nich.. musí to byť hrozné, žiť v takej krajine. Veľmi si prajem, aby to , co sa tam deje skončilo a boli opäť slobodní a bol by mier.❤️💓
Mám ľahke mentálne postihnutie so správaním vyžadujúcim pozornost a zlý zrak, ktorý pomaly strácam... A je to vynimočná kapela. Frontman je rapper.. Jeho piesne su uplne iné neš tych našich slovenských vulgárnych. Vôbec Olehove poesne neobsahuju vulgarizmu a sú plné citu, lásky a hlbokých myšlienok..

Držím palce aby sa ti sen splnil, Ostravu máš ďaleko? V lete tam budú koncertovať
@oliviakatka nemozem ist sama zial. Nedovoľujú mi to tie zdravotné problémy. Dakujem.
Držím palce aby sa ti sen splnil, Ostravu máš ďaleko? V lete tam budú koncertovať
@oliviakatka chcela som ist s mamou ale ona zle počuje a bola by to pre ňu záťaž, tsk toto padlo. Bojim sa, že by sa jej mojej mama niečo stalo.
Ona raz bola v banke, dlho čakala a potom jej paralizovalo nohy, nemohla chodiť.
@oliviakatka tak ani tak nebude v Ostrave sa dat s kapelami stretnut a fotit a tak...