icon

Vyrábal niekto kvetináč z balóna a sadry?

bibka26
16. feb 2020

Ahoj, skôšal niekto z vás už vytvárať kvetináč zo sádry a balona? ale nie tak klasicky ze kusky gazy alebo novin oblepujete na balon ale tak ze si spravite sadru a lievikom alebo hrdlom flase tu sadru vlejete do balona, zaviazete ho a vo vnutri to pooblievate dookola ? ja som to skusala cely tento vikend ani jeden pokus mi nevysiel :( videla som to u jednej zmanej ktora mi takto popisala navod zevraj by po prasknuti balona mala byt sice krehka ale ucelena skrupinka ktoru potom opatrne este treba zvnutra povylievat sadrou.... tak teraz neviem ci robim riedku sadru alebo kde je chyba .... pripadne nejake ine typy na pekne kvetinace ktore si viem vyrobit doma ? dakujem 🙂

agajka22
17. feb 2020

asi treba nechat dlhsie schnut alebo skuste balon nafukat a namacat do sadry zvonka a viac krat ked jedna vrstva zaschne tak znovu namocit alebo obliať zo sadrou a po uplnom vyschnuti balon prasknut idem to aj ja vyskusat kedysi uplne davno som to skusala ale si nepametam ako 🙂

bibka26
autor
18. feb 2020

@agajka22 dakujem za ten tip z vonku to namacat, skusala som to cely balon z vnutra vyoblievat ale stale sa mi v tom porobia akoby medzeirky a ked ten balon potom rozstrihnem rozpadne sa to asi vyskusam hustu tu sadru spravit .... dam vediet ako to dopadlo :D