icon

Aké letné dobroty pripravujete s deťmi?

eli_meli
Dnes o 10:48
obrazkova
Dnes o 11:32

@eli_meli cez leto robievam často:
pudingovu tortu- 1l mlieka, 3 čoko premium pudingy, piškóty na spodok- na vrch kopa bobuľového ovocia ako ríbezle, egreše, jahody, maliny...toto máme strašne radi, je toho veľa, dlho to vydrží
Ovocné pohare- ovocie-tvaroh s trochou smotany vyšľahať +práš.cukor, miluje môj malý
Teraz manžel bude mať meniny, je Peter, tak idem robiť nepečenu tortu (viacvrstvovu): piškóty, kyslá smotana, cukor, Krém Olé, čerešne v červenej želatine
Čo si ľúbim ja v horúčavách robit sama pre seba- je taký terajší hit IG- bobule hrozna (bez jadierok) zmiešam s grec.jogurtom, zalejem čokoládou, dám zmraziť...sladké, osviežujúce, lahke

michaela220419
Dnes o 12:18

@eli_meli tmavé mrazené hrozno. Melónovu limonádu s citrónom alebo grepom. Najlepšia je uhorková s bezovým sirupom, citrónom a mätou..

roja01
Dnes o 14:39
@obrazkova

@eli_meli cez leto robievam často:
pudingovu tortu- 1l mlieka, 3 čoko premium pudingy, piškóty na spodok- na vrch kopa bobuľového ovocia ako ríbezle, egreše, jahody, maliny...toto máme strašne radi, je toho veľa, dlho to vydrží
Ovocné pohare- ovocie-tvaroh s trochou smotany vyšľahať +práš.cukor, miluje môj malý
Teraz manžel bude mať meniny, je Peter, tak idem robiť nepečenu tortu (viacvrstvovu): piškóty, kyslá smotana, cukor, Krém Olé, čerešne v červenej želatine
Čo si ľúbim ja v horúčavách robit sama pre seba- je taký terajší hit IG- bobule hrozna (bez jadierok) zmiešam s grec.jogurtom, zalejem čokoládou, dám zmraziť...sladké, osviežujúce, lahke

@obrazkova zaujala ma ta nepecena torta. Ja som ju robila takto. Vrstva piskot, vrstva kyslej amotany s 1 vanilkovym cukrom, vrstva ovocia a striedat. Na vrch zelatina.
Prosim ta, napis ako ju robis ty. Zaujima ma najma Ole krem. Dakujem.

obrazkova
Dnes o 14:50
@roja01

@obrazkova zaujala ma ta nepecena torta. Ja som ju robila takto. Vrstva piskot, vrstva kyslej amotany s 1 vanilkovym cukrom, vrstva ovocia a striedat. Na vrch zelatina.
Prosim ta, napis ako ju robis ty. Zaujima ma najma Ole krem. Dakujem.

@roja01 créme Olé je akoby zhustovadlo tej kyslej smotany. Čiže dáš napr.400 g kyslej smotany, vanilk.cukor/práškový, a z tohto Ole prisypeme tak od oka- štvrt sacku- vymixujes dokopy a krém má úplne iný rozmer, čo sa týka konzistencie. Inak postup torty ten istý ako píšeš, na vrch budem dávať čerešne v červenej želatine. Je to ľahučké.