icon

Ako ozdobiť penovú tortu na 40. narodeniny?

3. okt 2026

Hľadám inšpirácie na penovú tortu k 40. narodeninám.
Pozerala som Google no veľmi málo obrázkov mi našlo.
Náhodou nemáte inšpirácie ako by mala vyzerať byť ozdobená taká torta? Ak áno porpsoim pridávať sem fotky, ďakujem.

anonym_a8f6cf
•
3. okt 2026

@anonym_autor Google nefunguje?
Môžeš dať čo len chceš čerstvé či lyofilizované ovocie, hoc aj listy či čokoládu

autor
•
3. okt 2026
@anonym_a8f6cf

@anonym_autor Google nefunguje?
Môžeš dať čo len chceš čerstvé či lyofilizované ovocie, hoc aj listy či čokoládu

@anonym_a8f6cf Píšem že málo obrázkov mi našlo na penovú.

anonym_1e3d1c
•
3. okt 2026

@anonym_autor Neviem, čo si ty predstavuješ pod pojmom "penová torta", ale mne našlo desiatky, ak nie stovky obrázkov:

https://www.google.com/search?sca_esv=8474f7961...

Snáď si nemyslíš, že niekto bude kopírovať z netu obrázky a prácne ti ich sem ukladať po jednom?

domkakvet
•
3. okt 2026

@anonym_autor obrazok nemam, ale mozes tam zapichnut cislo 40, predavaju v Tedi, Actione.

autor
•
3. okt 2026
@anonym_1e3d1c

@anonym_autor Neviem, čo si ty predstavuješ pod pojmom "penová torta", ale mne našlo desiatky, ak nie stovky obrázkov:

https://www.google.com/search?sca_esv=8474f7961...

Snáď si nemyslíš, že niekto bude kopírovať z netu obrázky a prácne ti ich sem ukladať po jednom?

@anonym_1e3d1c Tieto som našla aj ja, ale neni medzi tým konkrétne ani jedna kde je penová 40tka číslo.
Chcela som si vybrať konkrétne jednu tortu a dať si takú spraviť cukrárke, vlastne ona chce presne na detail aký by som chcela. Len keď som taký nenašla čo by sa mi páčilo.

anonym_1e3d1c
•
3. okt 2026
@anonym_autor

@anonym_1e3d1c Tieto som našla aj ja, ale neni medzi tým konkrétne ani jedna kde je penová 40tka číslo.
Chcela som si vybrať konkrétne jednu tortu a dať si takú spraviť cukrárke, vlastne ona chce presne na detail aký by som chcela. Len keď som taký nenašla čo by sa mi páčilo.

@anonym_autor Však vyber akúkoľvek, ktorá sa ti pozdáva a pomocou AI tam nechaj urobiť tú 40-ku. Ľahká vec....

danielahamar
•
Včera o 07:26

Za mňa penová nemá mať čo na sebe ani ovocie, ani nič podobné, s krémom sa dajú robiť pekné veci.