Ako pripraviť chutné marinády na grilovanie?
Idem si po radu veľmi pekne vás prosím chceme ísť večer grilovať s kuracích pŕs poraďte nejaké dobre marinády na mäso 🙏🏻
Ešte aj med zvyknem dávat a plus všetko , čo je hore spomenuté. Miešam piate cez deviate
@anonym_autor sol, sojova omacka, prelaceny cesnak, kecup, horcica, troska medu, korenie "kentucky kridelka", olivovy olej, trosku cierneho piva. vsetko tak od oka davam a´spolu zmiesat. to nechavam cez noc odstat v chladnicke a ugrilovane to chuti dobre
@anonym_autor sol, sojova omacka, prelaceny cesnak, kecup, horcica, troska medu, korenie "kentucky kridelka", olivovy olej, trosku cierneho piva. vsetko tak od oka davam a´spolu zmiesat. to nechavam cez noc odstat v chladnicke a ugrilovane to chuti dobre
@anonym_471fbe
😄 to vyzera aku mala taku dala
@anonym_471fbe
@anonym_bf4aa4 ja tiez robim marinady z toho co mi v policke s korenim padne do ruky, snad okrem vanilkoveho cukru skombinujem kadeco, zakazdym inac a este sa nestalo, ze by to bolo nejedle.
@anonym_471fbe
@anonym_bf4aa4 budes sa cudovat ale mam to z jedneho receptu z netu. cize nie len tak nahadzane suroviny co ostali v chladnicke. ani nevies ako to chuti ale hlavne ze hejtujes. autorka ked bude chciet, nech vyskusa, ja urcite doporucujem. ak nie, nic sa nedeje, moze si to spravit podla seba.

@anonym_autor Čokoľvek, čo máš doma. Horčicu, jemne nakrájanú cibuľu, worcester, sojovku, nejaké korenie na kura, steaky - to všetko dáš na mäso a necháš chvíľu postáť. Potom už len griluješ.
Alebo pošleš manžela / manželku do obchodu, nech kúpiť nejakú hotovú marinádu.