Ako správne pripraviť smoothie z čerstvého a mrazeného ovocia?
Ahojte. Prosím vás keď si robíte smoothie z čerstvého aj mrazeného ovocia, aký máte postup? Ráno dáte do mixéra mlieko, čerstvé aj mrazené ovocie? Alebo večer si pripravíte do nádoby mlieko, čerstvé aj mrazené ovocie, necháte v chladničke a ráno rozmixujete?
vzdy mixovat cerstve .... nikdy nerobit dopredu ci nechad odstat
prečo by som nechavala v chladničke cez noc? Ved ked si to pripraviš vtedy rovno mixujes
@anonym_autor mrazené ovocie nechám chvíľu odstáť a mixujem s teplou vodou.
Nikdy nedávam mlieko ,načo preboha
Dávam ovocie a aj zeleninu a pustím mixer ,pridám aj proteín s príchuťou
Mám ovocie doma väčšinou banány, jablko a čučoriedky. V mrazáku mám buď jahody alebo mango. Tie mrazené vyberiem večer dám do chladničky a na druhy den ráno dám mlieko do fľaše, prášok a ovocie a zmixujem
Išlo mi o to, že teraz máme taký jedálniček. Áno, s mliekom. A manžel chodí ráno o 4 do roboty, tak som nevedela, či mu to môžem pripraviť večer, že to rozmixujem a on si to len zoberie z chladničky.
Išlo mi o to, že teraz máme taký jedálniček. Áno, s mliekom. A manžel chodí ráno o 4 do roboty, tak som nevedela, či mu to môžem pripraviť večer, že to rozmixujem a on si to len zoberie z chladničky.
@anonym_autor jasné, že to môžeš dať do chladničky. Nech si to ale pred vypitím poriadne pretrepe👍
@anonym_autor jasné, že to môžeš dať do chladničky. Nech si to ale pred vypitím poriadne pretrepe👍
@tiezjedna ďakujem.
@anonym_autor ked mam mrazene, tak nasypem do nadobky a necham cez noc v chladnicke, rano pridam cerstve ovocie, jogurt, vodu, mlieko, cokolvek tam chcem a mixnem. Urcite by som to nemixovala cele a nedrzala tak v chladnicke.
@anonym_autor ked mam mrazene, tak nasypem do nadobky a necham cez noc v chladnicke, rano pridam cerstve ovocie, jogurt, vodu, mlieko, cokolvek tam chcem a mixnem. Urcite by som to nemixovala cele a nedrzala tak v chladnicke.
@sissy27 kvôli čomu?
@anonym_autor lebo mi to pride nechutne 😃 zmixovat to trva doslova par sekund, takze preco si nespravit cerstve? Ja to ani nenosim so sebou pol dna, mixnem, vypijem, hotovo.
@sissy27 lebo nechcem aby o 4 ráno zobudil mňa a deti
@sissy27 lebo nechcem aby o 4 ráno zobudil mňa a deti
@anonym_autor https://m.alza.sk/ninja-bc251euld-blast-max-fia...
Kup mu mixer do ruky a môže si spraviť keď bude až chcieť

Smoothie si robím, keď mám naň chuť. Nenechávam ho cez noc odstáť. Ak ti vadí to mrazené ovocie, že ti to je veľmi studené, daj si len ovocie rozmraziť. Inak to dávaj dokopy normálne pred podávaním.