Domáca granola: Ako ju pripraviť v teplovzdušnej fritéze?
Ahojte, robili ste si uz niekto domacu granolu/musli v horkovzduske? Ak ano, podelite sa o recept? Ide mi hlavne o teplotu a čas. Ale ked mate aj tipy na suroviny tak budem vdacna 🙂
@anonym_autor ak by som robila, tak rovnako ako vo velkej rure, mozno cas by som si strazila. Vo velkej rure peciem na 170°, teplovzduch pol hodiny, kazdych 10 minut premiesam. ked treba necham vo vypnutej rure dosusit
@viestta dakujem, a s cim vsetkym prosis miesas vlocky? pouzivas ako sladidlo med?
Jooj baby a nejaké recepty ako robíte
@minenkaa Ja robim podla tohto receptu a vychadza to perfektne, chrumkave. Sladim to roznymi vecami, vyborna je napriklad s datlovym sirupom, zajtra idem skusat s javorovym sirupom. Dobu pecenia prisposobujem, zavisi od sladidla, typu vlociek - trochu vyberiem, necham vychladnut a skusim, ci uz je to dost chrumkave.

@anonym_autor ak by som robila, tak rovnako ako vo velkej rure, mozno cas by som si strazila. Vo velkej rure peciem na 170°, teplovzduch pol hodiny, kazdych 10 minut premiesam. ked treba necham vo vypnutej rure dosusit