icon

Hľadám nápady na pohostenie pre kolegov v práci

Včera o 09:49

Ahojte, zvyknete brať do práce nejaké pohostenie, keď máte sviatok? Manžel má dnes narodeniny a hľadám nejaký nápad...

anonym_437f88
Včera o 09:57

Nie nezvyknem

anonym_b64b25
Včera o 10:06

nie, u nas sa o to stara zamestnavatel ale ja by som doniesla nejaku tortu pre kazdeho 1kusok alebo kolac a chlebicky, nealko na pitie.

anonym_340fb8
Včera o 10:11

U nás je zvykom, že oslávenec pohosti kolegov.Niekto napecie koláč, zákusky... iný pripraví 2-3 druhy pomazanok s pečivom.Naposledy, keď boli tie horúce dni,jeden kolega nás pohostil rôznymi druhmi ovocia,o niečo neskôr nám kolegyňa doniesla nanuky

anonym_eeab7a
Včera o 10:16

@anonym_autor naposledy kolega kupil melon 👍 a zvykneme aj nieco upiect, nejaky rychly kolac typu bublanina, acidkovy, hrncekovy.

anonym_89897a
Včera o 10:30

U nas kto ako chce. Oslavenec nedostava nic. Niekto nosi kolac, niekto kupi v obchode. Sef nosi uz roky melon.

anonym_210c8c

Kolega má cez leto narodky tak nakúpi asi 5 druhov nanukov a kopec ruskej zmrzliny a nanukove torty take komunistické
V tomto teple najlepšie riešenie

anonym_1f691e

U nás zvykli priniesť koláč, tortu, chlebíčky, syrové misy alebo šunkové, škoricovníky alebo niečo podobne 😊 ja som zvykla robiť horalkove bonbóny lebo je to jednoduché a chutne

anonym_dc29ec
Včera o 10:53

Hej, u nas sa to ocakava. Aj priskocne. Otravuje ma to. Hlavne ked mas na oddeleni 50 ludi, tak to uz ide aj do penazi. Vacsina z nich mi je ukradnuta, ale vzdy nieco prinesiem, nech nie som za podivina. No samou radostou z tohto zvyku neskacem. Davala som robit chlebicky, ale posledne roky len urobim 2 plechy bublaniny a kaslem na to.

martinmmartin
Včera o 11:00

nieco co sa da rukami
pagaciky napec dobre cerstve

bielasovicka
Včera o 12:15

Áno, chlebíčky a koláč

1sally12
Včera o 13:29

Nie