Je bryndza vhodná pre vegánov?
Áno,existuje
Veď bryndza je vegan ne?
Veď bryndza je vegan ne?
@anonym_888926 vies ty vobec co znamena vegan? Potravina nezivocisneho povodu. Vies ty vobec, z coho sa bryndza vyraba? Z ovcieho syra a ten sa vyraba z ovcieho mlieka
Veď bryndza je vegan ne?
@anonym_888926 Keby si pouzila Google, tak by si sa dozvedela, ze vegan a vegeterian nie je to iste. Nemas za co.
samozrejme, že bryndza nie je vhodná pre vegánov
@marci9 názov zmenili, najprv som pochopila z pôvodnej otázky, či existuje vegánska alternatíva bryndze.
@anonym_888926 vies ty vobec co znamena vegan? Potravina nezivocisneho povodu. Vies ty vobec, z coho sa bryndza vyraba? Z ovcieho syra a ten sa vyraba z ovcieho mlieka
@anonym_2c40e0 A ovca nie je rastlina? :D
@marci9 názov zmenili, najprv som pochopila z pôvodnej otázky, či existuje vegánska alternatíva bryndze.
@13uzivatelka11 dobre si pamatas, povodne bolo ci existuje veganska bryndza, admin to zmenil uplne od podstaty
@13uzivatelka11 dobre si pamatas, povodne bolo ci existuje veganska bryndza, admin to zmenil uplne od podstaty
@anonym_2c40e0
Keby admin, to skôr zase dali tvoriť názov si. Veď toto priemerné inteligentný človek nevymysli!
Existuje vegánska bryndza a je bryndza vhodná pre Vranov - či za idiota by tam muselo sedieť!! Asi taký, kto netusí, čo to je vegan.
Aké kefa vegánska bryndza musí byť iný horor. To sa proste napodobniť nedá.
Buď som vegan a nejem tie veci alebo kašlem na to a jem ich.
@anonym_2c40e0
Keby admin, to skôr zase dali tvoriť názov si. Veď toto priemerné inteligentný človek nevymysli!
Existuje vegánska bryndza a je bryndza vhodná pre Vranov - či za idiota by tam muselo sedieť!! Asi taký, kto netusí, čo to je vegan.
Aké kefa vegánska bryndza musí byť iný horor. To sa proste napodobniť nedá.
Buď som vegan a nejem tie veci alebo kašlem na to a jem ich.
@svetlonos a potom este existuju ludia, co nemozu mlieko a mliecne vyrobky a tieto vyrobky im chybaju, tak hladaju dostupne alternativy.
Suhlasim s tym, ze chutovo a aj zlozenim tazko mliecne vyrobky nahradit. Doteraz som nenasla na vsetko vhodne alternativy
@svetlonos a potom este existuju ludia, co nemozu mlieko a mliecne vyrobky a tieto vyrobky im chybaju, tak hladaju dostupne alternativy.
Suhlasim s tym, ze chutovo a aj zlozenim tazko mliecne vyrobky nahradit. Doteraz som nenasla na vsetko vhodne alternativy
@januarova
Jejyskela som aj na to. No bryndza je tak špecifická, že každý oblb mňa akurát vytoči, keďže ju mám rada. Tu v Rakúsku to názvu podobne, miznú to s krajským mliekom pol má pol a položia do vody ako mozzarellu. Keď som to skúsila, letelo to rovno do koša.
Prajem ti, aby si našla čo najviac chutných alternatív ♥️.
Inak rád som jedla vegánske oškvarky a bolo to úžasné ako jedia vec z týchto veganskychca vegetariánstvo iblbov. Necítila som fakt rozdiel 😂.
Keď ovca žerie seno a má mlieko tak tá brindza a żinčica budú určite vegánske ale nedávaj si ich keď máš citlivosť na laktózu

Nie