icon

Je možné mraziť lievance s cottage syrom?

13. apr 2026

Ahojte dcera je dia.
Robievam jej lievance - ide tam cottage, vajička, muka, mlieko. Taketo veci sa asi nemôžu mraziť však? Hotove jedla vacsinou nemrazím, no niekedy by mi pomohlo len vytiahnúť a ohriať. Ďakujem za rady

nadejna7
13. apr 2026

Nemam skusenost, ale ja by som to skusila. Ved na zaciatok jeden, dva daj do mrazu a vyskusaj potom, ci chuti po rozmrazeni tak, ako ma 🙂

anonym_339032
13. apr 2026

Prečo by sa to nemohlo mraziť? Bežne mrazím z týchto ingrediencii lievance alebo domácich brumíkov.

autor
13. apr 2026
@anonym_339032

Prečo by sa to nemohlo mraziť? Bežne mrazím z týchto ingrediencii lievance alebo domácich brumíkov.

@anonym_339032 lebo píšem, že jedla nemrazím preto sa pýtam. Dcére momentálne varím a chystam jedlá aj do škôlky takže je to naročnejšie

anonym_faafd4
13. apr 2026

Uplne bezne mrazim jedla z tychto surovin. Nevidim dovod preco by sa nemohlo.

autor
13. apr 2026
@anonym_faafd4

Uplne bezne mrazim jedla z tychto surovin. Nevidim dovod preco by sa nemohlo.

@anonym_faafd4 dakujem nemam skusenosť s mrazením tak radšej sa spýtam aby som niečo nepokazila

anonym_339032
13. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_339032 lebo píšem, že jedla nemrazím preto sa pýtam. Dcére momentálne varím a chystam jedlá aj do škôlky takže je to naročnejšie

@anonym_autor bez problémov zamraz a uvidíš ako sa budú dcére chuťovo pozdávať. Synovi mrazím a nesťažoval sa. Pri takýchto surovinách nemáš moc čo mrazením pokaziť.

anonym_c95224
13. apr 2026

Kľudne hoď do mrazáku a len pre istotu tip, nezabudni jednotlivé lievance oddeliť napríklad papierom na pečenie, aby si ľahko vytiahla len toľko ks, koľko budeš potrebovať 🙂

autor
13. apr 2026

dakujem pekne

humajnicek
13. apr 2026

Na mrazení nemáš čo pokaziť, akurát sa môže stať, že nebudú potom už jedlé, takže by som to vyskúšala vtedy vybrať, keď budem mať v zálohe aj iné jedlo, aby neostala hladná 😉

krasneleto
13. apr 2026

mozes kludne zamrazit...