Je možné mraziť lievance s cottage syrom?
Ahojte dcera je dia.
Robievam jej lievance - ide tam cottage, vajička, muka, mlieko. Taketo veci sa asi nemôžu mraziť však? Hotove jedla vacsinou nemrazím, no niekedy by mi pomohlo len vytiahnúť a ohriať. Ďakujem za rady
Prečo by sa to nemohlo mraziť? Bežne mrazím z týchto ingrediencii lievance alebo domácich brumíkov.
Prečo by sa to nemohlo mraziť? Bežne mrazím z týchto ingrediencii lievance alebo domácich brumíkov.
@anonym_339032 lebo píšem, že jedla nemrazím preto sa pýtam. Dcére momentálne varím a chystam jedlá aj do škôlky takže je to naročnejšie
Uplne bezne mrazim jedla z tychto surovin. Nevidim dovod preco by sa nemohlo.
Uplne bezne mrazim jedla z tychto surovin. Nevidim dovod preco by sa nemohlo.
@anonym_faafd4 dakujem nemam skusenosť s mrazením tak radšej sa spýtam aby som niečo nepokazila
@anonym_339032 lebo píšem, že jedla nemrazím preto sa pýtam. Dcére momentálne varím a chystam jedlá aj do škôlky takže je to naročnejšie
@anonym_autor bez problémov zamraz a uvidíš ako sa budú dcére chuťovo pozdávať. Synovi mrazím a nesťažoval sa. Pri takýchto surovinách nemáš moc čo mrazením pokaziť.
Kľudne hoď do mrazáku a len pre istotu tip, nezabudni jednotlivé lievance oddeliť napríklad papierom na pečenie, aby si ľahko vytiahla len toľko ks, koľko budeš potrebovať 🙂
dakujem pekne
Na mrazení nemáš čo pokaziť, akurát sa môže stať, že nebudú potom už jedlé, takže by som to vyskúšala vtedy vybrať, keď budem mať v zálohe aj iné jedlo, aby neostala hladná 😉

Nemam skusenost, ale ja by som to skusila. Ved na zaciatok jeden, dva daj do mrazu a vyskusaj potom, ci chuti po rozmrazeni tak, ako ma 🙂