Je v tvarohovej bublanine výrazne cítiť tvaroh?
Ahojte, chcem urobit bublaninu z tvarohu. Je v ndj vyrazne citit tvaroh? Nvm,ci by mladsi syn zjedol.. 🤔🤦♀️🤷♀️
podla mna ak budes mat ten jemny tvaroh zapracujes do piskoty, tak verim ze nie. Ja takto robim Granko babovku a miesto kyslej smotany davam jemny odtucneny tvaroh. Decka netusia vobec...
@katkaseiner dakujem.takze jemny,nie hrudkovy? 🤔😁🙂
mne tvaroh nevadi ale teda v bublanine ho citim ze tam je a je jedno ci jemny alebo hrudkovity
Ja som este teda bublaninu s tvarohom nerobila, ale nemyslim si, ze by ho tam bolo nejak extremne citit, to zamaskujes ostatnymi ingredienciami 😀
@anonym_autor aj ja by som na ňu prišiel 👍😉.
@katkaseiner dakujem.takze jemny,nie hrudkovy? 🤔😁🙂
@anonym_autor hrudkovy by si vsimol hned. Ako popravde bublaninu som takto nerobila este, cize neviem realne povedat, ci to tam je citit, len pre porovnanie som dala priklad na ten hrncekovu grankovu babovku. S tvarohom mi chuti viac ako so smotanou a decka nespoznaju rozdiel prave kvoli tomu ze nie su hrudky
Ale urcite skusim aj ja doma tu bublaninu s tvarohom.
Niekedy robim tvarohovu babovku, necitim ho tam a ta babovka nie je taka sucha.
@anonym_autor aj ja by som na ňu prišiel 👍😉.
@anonym_c327de teraz som stavila na overenu klasiku, ale ked budem piect tvarohovu, mozem sa ozvat.. 🤪😆
Niekedy robim tvarohovu babovku, necitim ho tam a ta babovka nie je taka sucha.
@la_dolce_vita vyskusame. A ktory tvaroh teda? Dakujem.🥰
@la_dolce_vita vyskusame. A ktory tvaroh teda? Dakujem.🥰
@anonym_autor makky davam, nie ten hrudkovity
Zjedol? 😊

podla mna ak budes mat ten jemny tvaroh zapracujes do piskoty, tak verim ze nie. Ja takto robim Granko babovku a miesto kyslej smotany davam jemny odtucneny tvaroh. Decka netusia vobec...