Krém na koláč zo Salka a šľahačkovej smotany
@sandra49 ja karamelové salko vymixujem s maslom a mam z toho dobrý lahodný krém.
@bielasovicka dakujem 🙂 akurát pozerám a je tam na etikete tento recept. A 250g masla dávaš na jedno salko ako je tam písané? Nie je potom moc ťažký maslovy?
Zmiešaj Salko s uvareným karamelovým pudingom (z prášku), natri na medové pláty (polotovar nájdeš v každých potravinách) a nechaj zaťažené aspoň 5 hodín. Najjednoduchší a vynikajúci zákusok.
Zmiešaj Salko s uvareným karamelovým pudingom (z prášku), natri na medové pláty (polotovar nájdeš v každých potravinách) a nechaj zaťažené aspoň 5 hodín. Najjednoduchší a vynikajúci zákusok.
@anonym_b443e2 dakujem za tip, to by som si veru velmi dala, ale som bezlepkova takže ta príprava by bola náročná 😅
@sandra49 Marlenka
@lenka13332 a ako urobiť krem? Tiež len s maslom nevareny? Ci treba to aj uvarit?
@bielasovicka dakujem 🙂 akurát pozerám a je tam na etikete tento recept. A 250g masla dávaš na jedno salko ako je tam písané? Nie je potom moc ťažký maslovy?
@sandra49 áno, dávam celé maslo, podľa mňa to nie je veľmi maslové, tak akurát. Ale môžeš dat aj menej masla. Urobíš korpus, potries týmto krémom, a nato šľahačku, je to mňam 👌 👌
@sandra49 áno, dávam celé maslo, podľa mňa to nie je veľmi maslové, tak akurát. Ale môžeš dat aj menej masla. Urobíš korpus, potries týmto krémom, a nato šľahačku, je to mňam 👌 👌
@bielasovicka asi to takto skúsim 🙂 a to obycajne tiez robíš tak, ze ho nevaris?
@bielasovicka asi to takto skúsim 🙂 a to obycajne tiez robíš tak, ze ho nevaris?
@sandra49 nie, nevarím.
@sandra49 pardon, ty myslíš obyčajne salko? To uvarím na karamel.
@sandra49 pardon, ty myslíš obyčajne salko? To uvarím na karamel.
@bielasovicka dakujem tak skúsim teraz z toho karameloveho co netreba variť 🙂
Marlenku robim napr salko karamelove+ maslo+1uvareny karamelovy puding. Platy kupim potriem a kazdy aj posypem sekanymi orechami. Pofrkam cokoladou.
Alebo iba maslo a karamelove salko ako plnka, klasicka piskota a niekedy dam banany alebo dzem/rozvar.
Mozes urobit aj maslo a obyc.salko ale to je pre mna dost sladke..
Marlenku robim napr salko karamelove+ maslo+1uvareny karamelovy puding. Platy kupim potriem a kazdy aj posypem sekanymi orechami. Pofrkam cokoladou.
Alebo iba maslo a karamelove salko ako plnka, klasicka piskota a niekedy dam banany alebo dzem/rozvar.
Mozes urobit aj maslo a obyc.salko ale to je pre mna dost sladke..
@anonym_106f07 dakujem ti a to obycajne salko najprv uvaríš?
@anonym_106f07 dakujem ti a to obycajne salko najprv uvaríš?
@sandra49 no bud uvarim a je karamel alebo cisto iba neuvarene salco a maslo. Pouzivam to neuvarene napr na obter torty/kolaca alebo dam na korpus pod plnku nejake ovocie lebo neuvarene salco je len sladke.

@sandra49 ja karamelové salko vymixujem s maslom a mam z toho dobrý lahodný krém.