icon

Ktorá svetová kuchyňa je najľahšia a najdiétnejšia?

Včera o 19:45

Ktorá svetová kuchyňa je najľahšia na trávenie a najdietnejsia?

anonym_c868b8
Včera o 19:48

@anonym_autor podla mna stredomorska

anonym_57082d
Včera o 19:48

Neviem ci najlahsia a najdietnejsia ale mne najviac vyhovuje Grecka (nie nemyslim len turisticky Gyros, Suvlaki alebo Tzatziki, je ovela bohatsia).

autor
Včera o 19:50

A čo taká Ázia napríklad?

anonym_9ae568
Včera o 19:54
@anonym_autor

Prikláňam sa k stredomorskej a potom ešte japonská, pripadne aj kórejská… nemyslím, že je náhoda, že v týchto oblastiach sa ľudia dožívajú najvyššieho veku

anonym_57082d
Včera o 19:54
@anonym_autor

@anonym_autor Co konkretne z Azie? Japonska, Cinska, Vietnamska, Thajska, Korejsia, Indicka, Arabska...? Azia je kontinet asi taky pojem akokeby si sa pytala na Europsku kuchynu kazda ma to svoje. Z Azijskej mi pride asi najdietnejsia a najlahsia Japonska.

anonym_d6880f
Včera o 20:03

stredomorska

marianarem
Včera o 20:15

@anonym_autor Z tych, co som ochutnala, tak asi japonska.

zuzuzv
Včera o 20:56

Za mňa Thajska a indonézska

anonym_9242ea
Včera o 20:59
@anonym_d6880f

stredomorska

@anonym_d6880f
Preco potom Japonci ziju ovela dlhsie?

anonym_9ae568
Včera o 21:18
@anonym_9242ea

@anonym_d6880f
Preco potom Japonci ziju ovela dlhsie?

@anonym_9242ea Najvyšší priemerný vek dožitia je v Monacu a San Maríne, taká Sicília a celkovo Taliansko je tiež s Japonskom v tomto porovnateľná, s tým že do toho samozrejme vstupujú aj iné parametre a celková kvalita života... čo sa týka jedla, podstatné tam bude, že aj keď sú to kuchyne chuťami odlišné, tak majú veľa rýb, zeleniny a čerstvých miestnych surovín

sisaka
Včera o 22:55

Mne najviac vyhovuje japonská a potom indická bezmäsité jedlá s roznymi druhmi šošovice, mungo fazule…
a samozrejme stredomorská kuchyňa.

lasona
Dnes o 00:06

Mne pride indická..alebo sri lanka.. co sme boli u domácich jedli iba ryzu, zeleninu a ryby na milión sposobou